FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Mutu, din nou în The Sun » Cum a prezentat proiectul Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 17:36

Adrian Mutu a apărut din nou în The Sun, cel mai cunoscut tabloid din lume, după ce în 2004 era prezentat într-un mod negativ de aceeași publicație fiind depistat pozitiv cu cocaină.

De această dată, fostul fotbalist a vorbit pentru jurnaliștii englezi despre proiectul în care e angrenat la Dinamo.

"Am vrut să văd cum mă descurc dintr-o poziţie de manager şi pot să zic că, până acum, m-am comportat bine. Scopul meu e să întăresc Dinamo, să o fac mai puternică.

Pentru aceasta, trebuie să jucăm într-o competiţie europeană anul viitor. Sper să fac treabă cât mai bună la Dinamo şi apoi o să mă gândesc la altceva, eventual la continuarea carierei în Serie A", a spus Mutu pentru The Sun.

"Briliantul" a vorbit și despre lupta la titlu din Premier League, unde Chelsea e lider cu 49 de puncte, la 5 lungimi peste urmăritoarea Liverpool.

"Conte (n.r. antrenorul lui Chelsea) e un antrenor extraordinar şi cred că va lua titlul în acest sezon. Mourinho (n.r. antrenorul lui United) nu a început prea bine şi cred că Chelsea şi Liverpool-ul lui Klopp sunt în acest moment cele mai în formă. E de asemenea de luat în calcul şi Guardiola, care are la City un lot formidabil", a adăugat Mutu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
versand
versand  •  13 Ianuarie 2017, 15:39

In ce consta intaritura ...*** ala...Mai bineil lasa pe Ando sa lucreze linistit. Astia nu sunt in stare sa-i aduca 2 jucatori ...ce mare lucru a cerut omul...2 titulari si sa nu-i mai plece oameni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  12 Ianuarie 2017, 20:23
Postat de Vulturul Vulturul pe 12 Ianuarie 2017, 19:44

Momentan nu am văzut nimic din acest proiect a lui Mutu doar poate amenințările lui asupra lui Andone ! In schimb am vazut doar munca lui Andone cu plusuri si minusuri !

Whisky, trabucuri, nu e tot munca?

panzer_lehr
panzer_lehr  •  12 Ianuarie 2017, 19:54
Postat de gannicus2014 pe 12 Ianuarie 2017, 18:26

Adi Mutu : "Am vrut să văd cum mă descurc in saracie si m-am dus la FC Saracia Romaniei aka dinamo"

:))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează