FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Adrian Mutu îl contrează pe Grigoraș: "Nu eu l-am dat afară, ci rezultatele" » De ce s-a supărat "Briliantul"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 20:23

Adrian Mutu recunoaște că s-a arătat nemulțumit de faptul că a fost schimbat de Grigoraș în meciul pierdut de ASA în fața celor de la CFR Cluj, 0-1.

"Am fost nemulțumit pentru că eu voiam să joc în continuare. Nu s-a întâmplat nimic sau nu am avut nici o discuție cu domnul Grigoraș. E normal să fiu nemulțumit când sunt înlocuit, dar așa se întâmplă când vrei să joci. Simțeam că-mi intru în mână pentru că reușisem două șuturi foarte bune, singurele ale noastre", a spus Mutu la Digisport.

"Briliantul" lui ASA l-a contrat pe Grigoraș și consideră că tehnicianul n-a fost dat afară de jucători, ci de rezultate.

"N-a fost decizia mea de a schimba antrenorul, ci a conducerii. Decizia era luată înainte de a se consulta cu noi. Doreau să aducă un șoc la echipă pentru a ieși din acest impas. Domnul Grigoraș a folosit o filosofie care nu a dat roade, dar nu pot da vina pe el. N-a fost doar vina lui, ci și a noastră. Îmi pare rău că n-am putut obține victorii împreună cu domnul Grigoraș.

I-am spus de când am venit că vreau să avem o relație sinceră. Eu n-am avut nicio legătură cu demiterea dânsului. Dacă cineva spune că eu am avut treabă cu asta sunt de fapt doar scuze, dar rezultatele au fost de vină.

Dacă băieții au decis ca eu să-i dau o mână de ajutor antrenorului cu portarii, atunci e bine, o fac cu mare plăcere. Îmi asum responsabilitatea. Domnul Cori (n.r. Carol Fekete) a condus antrenamentul. Vreau să ajut acest club, vrem să intrăm în play-off. Antrenorii trebuie să-și asume și ei responsabilitatea, nu numai noi jucătorii", a adăugat Mutu.

"Echipa n-a avut o idee clară de joc. A avut doar inimă, am jucat așa cum am făcut-o mereu. Contrar celor spuse de domnul Grigoraș, noi am jucat cu inima. Pregătirea fizică a fost bună, dar cea tactică n-a fost prea bună. Nu-l critic pe domnul Grigoraș, dar și băieții au spus asta" Adrian Mutu

Citește și: Mutu l-a dat afară pe Grigoraș! Contre dure cu "Briliantul": "Îmi bag p..a, nu mai am ce căuta aici!" + Prima reacție a antrenorului: "Problema lui Adi e alta"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
isrou
isrou  •  24 Februarie 2016, 11:05

mutu e foarte bun, vreau sa joace sambata cu Botosaniul, ar fi o garantie ca Iasul merge in play off chiar daca pierde cu Steaua

637699906361405
Ion Ciobanu  •  24 Februarie 2016, 07:51

Ce tot ii ziceti briliant cind el este fier ruginit. Nici cind avea 25 de ani nu era mai breaz. Nu a facut nimic pentru fotbalul romanesc in comparatie cu Dobrin, Balaci si Hagi. A fost, este si va ramine un betiv.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  24 Februarie 2016, 00:28

PE MUTU ASTA CA SA L INVETI CEVA LA VARSTA ASTA TREBUIE SA L SECHESTREZI VREO LUNA SI SA L BATI ZI DE ZI.. CAND I *** DA DRUMUL SA ZICA SARU MANA SI LA GASTE.. TOATA VIATA LUI A FOST INCONJURAT DOAR DE INTERLOPI CARE AU FACUT BANI PE CARCA LUI.. TACI BAH NULITATE DE OM DREAQ ODATA..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează