FOTBAL  »  Superliga  »  ADRIAN PĂUNESCU A ÎNCETAT DIN VIAŢĂ

Adrian Păunescu cu cîteva zile înainte să moară: "O să văd meciul Craiovei cu Dinamo din Cupă din balconul spitalului!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Adrian Păunescu obişnuia ca, în fiecare miercuri, să intre în direct la Radio Oltenia, pentru o emisiune de 45 de minute dedicată Universităţii Craiova.

La începutul acestei săptămîni, chiar înainte ca starea sănătăţii sale să se înrăutăţească, le-a spus realizatorilor că vrea să continue tradiţia, deşi nu se simţea foarte bine. Prin soţia sa, Carmen, şi-a arătat chiar bucuria că oltenii lui Piţurcă au picat în Cupă cu Dinamo, iar meciul se va juca în Ştefan cel Mare, în vecinătatea Spitalului Floreasca, unde deja se internase. "O să pot vedea şi eu partida dintr-un balcon!", le-a transmis el jurnaliştilor craioveni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
mihnea80
mihnea80  •  06 Noiembrie 2010, 13:48

daca ar mai fi trait sa vada meciul, atunci as fi dorit sa castige Craiova, sa aduca o raza de bucurie pe fata poetului. Din pacate, n-a mai apucat sa vada meciul. Sper sa castige Dinamo!

marcel2010
marcel2010  •  05 Noiembrie 2010, 18:36

DA SI ACU ASTEPTAM SI NOI MECIU DE LA TIMSOAR SPER INTRUN REZ FB BAFTA BAIETI SI NU IN ULTIMU RIND LA MULTI ANI WYSLEI HAIIII VASLUI

marcel2010
marcel2010  •  05 Noiembrie 2010, 18:33

MA SINCERE CONDOLEANTE DUMN SAL ERTE SPER CA IN SEARA ASTA SAI FACETI O BUCURIE SI SAI DARITI O VICTORIE CA EU CHEAR CRED CO MERITA O SA VA PRIVEASCA DE SUS DNZ SAL ERTE MULTA BAFTA VA DORESC.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează