FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Adrian Porumboiu, insinuări de blat: "El e cel mai important transfer de la CFR! Se ocupă de treburi în întuneric"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 11:49

Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui, a vorbit despre CFR Cluj și a spus cea cea mai importantă achiziție reușită de clujeni este aducerea lui Răzvan Zamfir pe postul de director sportiv.

"Pentru CFR, nu cele 10 transferuri sunt cele mai importante mutări făcute. Au transferat ceva mai bun. Am înțeles că cel mai bun transfer este Răzvan Zamfir. El face cât 10 jucători.

El se ocupă de mai multe treburi, în întuneric. E acolo unde nu prea pătrunde aerul. Acesta este un transfer important", a spus Porumboiu la TV Sport ro.

Răzvan Zamfir, fostul director sportiv al celor de la Bari și fost impresar, a revenit la CFR Cluj în vara lui 2017.

Acesta a făcut parte din organigrama CFR-ului în perioada de glorie a clubului ardelean, când a participat în Liga Campionilor și a câștigat trofeele pe plan intern.

ACUZAT DE BLAT DE BECALI ȘI PORUMBOIU

Nu este prima dată când Adrian Porumboiu îl acuză pe Răzvan Zamfir. De-a lungul anilor, când FC Vaslui și CFR Cluj se luptau pentru câștigarea campionatului, Porumboiu îl acuza de blat:

"CFR îl are acolo pe Răzvan Zamfir, care este cunoscut că e un blătuitor. E şi impresar, la un meci de-al Vasluiului îmi luase un jucător deoparte ca să îl impresarieze. Escroci! Eu pun cap la cap nişte lucruri care s-au întâmplat", spunea Porumboiu în 2011.

Și Gigi Becali l-a acuzat pe fostul agent de jucători, dezvăluind că acesta i-a propus să facă un blat.

"M-am prins eu de ce l-au luat la CFR Cluj pe Răzvan Zamfir. Cu vreo câţiva ani în urmă a venit la mine la birou şi mi-a spus că e impresar şi că are jucători la fiecare echipă, câte 2-3, cu care poate vorbi pentru a aranja meciuri. Mi-a zis şi că mă costă 30.000 de euro. Atunci, eu când l-am văzut aşa naşparliu, l-am dat afară din birou, am crezut că mă încearcă cineva. Abia când a ajuns la CFR am înţeles ce influenţă are", a declarat Becali în 2009.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Iunie 2017, 00:53
Postat de aldo_m pe 28 Iunie 2017, 18:28

nu cred ca gigi ar putea aranja un meci gigi e un tip corect

El a aranjat meciul cu Buzaul.....

romeverest
romeverest  •  28 Iunie 2017, 21:13

Becali s-ar putea sa aiba dreptate, dar la astfel de aranjamente nimeni nu o depasea pe impreasa din curtea lui, respectiv sotia-impresar, *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aldo_m
aldo_m  •  28 Iunie 2017, 18:28

nu cred ca gigi ar putea aranja un meci gigi e un tip corect

Vezi toate comentariile (29)
Comentează