FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAȚII

Adrian Porumboiu comentează în stilul caracteristic disputa dintre Tudor și Mamele

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 14:49

Adrian Porumboiu l-a desființat pe Alexandru Tudor după acuzațiile pe care i le aduce lui Iulian Mamele pentru meciul dintre Dinamo și Concordia Chiajna, 4-0. Fostul patron de la FC Vaslui a comentat în stilul caracteristic acest lucru. 

"Cred că e o poveste. E un basm de adormit copiii. Tudor, cât de mare își face crucea, nu poate să invoce ceva ce nu știe că e adevărat. Un arbitru scrie în raport dacă e ceva în neregulă și cu asta basta.

Eu nu mă mai iau de Tudor că au trecut anii. Dar el are pe conștiință un titlu, împreună cu alți smecheri, a deturnat acel titlu de la Vaslui.

Eu am avut parte de astfel de meciuri și am scris în raport, dar nu s-a luat nicio măsură, erau două echipe muncitorești.

Normal trebuie să ai niște probe clare, nu poți să-ți dai cu părerea. Păi, ce? Mamele venea de la Barcelona și nu mai juca acum sau cum?", a spus Adrian Porumboiu pentru Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close