FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Adrian Porumboiu s-a săturat de fotbalul românesc »"E o boală de care m-am lecuit! Numai proştii investesc în fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 11:42

Adrian Porumboiu s-a retras din postura de finanţator al celor de la FC Vaslui în vara lui 2013, iar echipa a retrogradat din cauza datoriilor.
Fostul finanţator a declarat că nu mai are de gînd să preia nici o echipă din România, se felicită că nu a devenit finanţator la Rapid şi critică situaţia din arbitrajul românesc.

"Mă felicit că nu am preluat Rapidul! Nici Vasluiul nu trebuia să-l iau. Numai proştii investesc în fotbal! Nu a fost şi nici nu va putea fi o competiţie corectă în România, unii iau titlu, iar alţii iau ani de puşcărie. Vaslui nu mai are nici o soartă! Nu mai este nimic. În şase luni, s-a ales praful de tot. Eu sînt principalul vinovat, că nu am ştiut să-mi aleg oamenii. Mi-am ales numai oameni greşiţi pe lîngă mine" , a declarat Porumboiu pentru  site-ul sportnewes.ro

"În acest moment nu mă gîndesc la nici o revenire. E o boală de care m-am lecuit. Am comis o greşeala prima dată, exclus a doua oară să mai fac aceeaşi greşeală. Am cedat poziţia de observator din Liga I, de observator UEFA, toate cu rezultate bune, pentru a face o echipă la Vaslui. Rezultatul: doar am pierdut foarte mulţi bani.

Sînmărtean are o notă în plus la seriozitate la Steaua. Dar să ştiţi că nu era mare diferenţă nici cînd juca la Vaslui. Singura diferenţă e că se accidenta mai des. Dar este fotbalist.

Credeţi că Vassaras conduce arbitrajul românesc? Fiţi serioşi! Soluţia Iordănescu la naţională este una excelentă. Dacă era să aleg şi eu, tot între Iordănescu şi 
Mircea Lucescu aş fi ales".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
spivak
spivak  •  28 Octombrie 2014, 16:13

Numai proştii investesc în fotbal prosteşte.

zecs93
zecs93  •  28 Octombrie 2014, 15:08

AAA si mai e ceva, unu antreneaza in prezent, iar altu sa lasat de fotbal circa 10 ani, dand fotbalul pe politica, stiti la cine am facut referire numai trb sa explic !!!

zecs93
zecs93  •  28 Octombrie 2014, 15:08

Pai exista termen de comparatie intre M.Lucescu si A.Iordanescu ??? pai M.Lucescu este cel mai bun antrenor roman, pe unde a fost a construit si facut performante cu echipele din C.V dumnealui, Iordanescu a avut noroc la nationala atunci ca era lotu format chiar de Lucescu, iar aia puteai pune si o matura ca tot bine jucau, deci Iordanescu mi-se pare cea mai slaba solutie, era chiar cea mai proasta de altfel de la nationala :))) daca se tragea mai mult de Lucescu, fac pariu ca venea pentru ca la iarna isi termina contractu cu Sahtior Donetk, iar Nationala eu zik ca nu se refuza, in plus mai putea antrena 3 ani (cel mult)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează