FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - ASA 2-1

Adrian Szabo după victoria cu ASA Tîrgu Mureş: "Nu l-am apostrofat pe Ştefan Grigorie! El e antrenorul din teren"

Articol de - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 09:25

FC Braşov a obţinut prima victorie din acest campionat, iar după două rezultate pozitive la rînd, atmosfera în sînul lotului "galben-negrilor" s-a mai liniştit.

De la reinstalarea lui Adrian Szabo pe bancă, braşovenii au adunat 4 puncte, lucru care l-a mulţumit pe tehnician, acesta ţinînd însă să precizeze că nu a fost nemulţumit de jocul "veteranului" Grigorie, aşa cum s-a vehiculat după victoria cu ASA.

"S-a interpretat greşit declaraţia mea de după jocul de aseară. Nu am spus că aştept mai mult de la Grigorie şi nici nu l-am apostrofat. Am fost întrebat despre discuţiile pe care le-am avut cu el pe parcursul primei reprize, iar răspunsul meu a fost că m-am adresat lui Fane deoarece, la experienţa lui, poate fi antrenorul din teren.

El este cel care îi poate aşeza pe colegii lui şi de acolo, dintre ei, le poate transmite mai bine ce vrem de la ei. În niciun caz nu am declarat că aş fi fost nemulţumit de Grigorie", a declarat antrenorul "stegarilor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează