FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Jucătorul dorit de Steaua confirmă interesul roş-albaştrilor! Ce lucruri mai sunt de pus la punct

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 20:25

Adnan Aganovici nu ar exclude un transfer la Steaua. Gigi Becali a anunțat că deja s-a înțeles cu mijlocașul de 28 de ani, însă fotbalistul spune că mai sunt lucruri de pus la punct.

"Vreau la Steaua, dar trebuie ca Gigi Becali să se înțeleagă cu AEL Limassol. Normal că dacă e o ofertă bună vin, România e a doua mea țară.

Trebuie să se înțeleagă cluburile întrere ele. Mie cei de la Limassol mi-au promis că mă lasă să plec dacă e o ofertă bună.

Încă nu am semnat cu Steaua. De ei depnide dacă eu voi veni. Acolo am jucat mijlocaș central și spatele vârfului", a zis Aganovici la Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
albanezulvesel
albanezulvesel  •  31 Mai 2016, 01:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

imi place de voi cum va alegeti numele ..tu ***.. nu duceti lipsa de imiginatie ..va pupa gigi becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ropo
ropo  •  30 Mai 2016, 22:56

Acum două ore era tranferat acum nu mai este,fițuică gsp

dl.axinte
dl.axinte  •  30 Mai 2016, 22:52
Postat de crotalie pe 30 Mai 2016, 22:31

la anul realizam iar cvadrupla istorica si ne-am dat seama imediat. Non-campioni, non-campioni, non-campionii Romaniei suntem noi ! Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

...n-aveti echipa...n-aveti valoare...sunteti blatisti din stefan cel mare ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează