FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Aganovici, entuziasmat de transferul la Steaua: "Sunt bucuros că voi lucra cu Reghecampf"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 20:25

Cea mai nouă achiziție a Stelei, mijlocașul Adnan Aganovici, s-a declarat nerăbdător să lucreze cu Laurențiu Reghecampf și susține că și-a dorit foarte mult acest transfer.

"Sunt foarte fericit că am semnat cu Steaua. Mi-am dorit mult acest transfer, deoarece am semnat cu cea mai titrată echipă din România, o țară în care m-am simțit foarte bine.

Sunt bucuros că voi lucra cu Laurențiu Reghecampf și vreau să le mulțumesc foarte mult celor din conducerea clubului pentru că au facut tot posibilul să ajung aici. Trebuie să mă pregătesc foarte bine și să fiu capabil să ajut echipa", a spus jucătorul de 28 de ani pentru site-ul oficial al grupării roș-albastre.

Aganovici s-a alăturat lotului stelist în cantonamentul din Slovenia și a efectuat astăzi primul antrenament sub comanda lui Reghecampf (FOTO AICI). Mijlocașul a venit liber de contract, iar ultima echipă la care a evoluat a fost AEL Limassol.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  25 Iunie 2016, 08:44

Mare afacere a facut G.Becali. Este de mirare ca Real Madrid nu l-a ofertat pe Aganovici. Mare jucator ajuns la o tot atat de mare echipa...

138672209828437
Gelu Oanca  •  25 Iunie 2016, 08:34

Cine naiba e Aganovici o fi jucat la barcelona, real ,milan si nu am auzit de el a jucat la hagi si la ciprioti.Dar g.s.p trebuie sa laude transferul PALMIERULUI la fcsb .

ortega
ortega  •  25 Iunie 2016, 07:30

Cu madam Reghedamf ? Probabil ești singurul din liga mămăliga care nu a lucrat nițel cu ea ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează