FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Aglomerație de vedete pe metru pătrat » Spectacol făcut de legendele lui Dinamo la Alba Iulia și la Ocna Mureș

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 09:00

Echipa de old-boys a "câinilor" a disputat două meciuri demonstrative la Alba Iulia și la Ocna Mureș, unde s-au sărbătorit 80 de ani de la inaugurarea primei nocturne din România.

Spectacolul a fost garantat atât pe teren, cât și în afara lui.

Marius Niculae și Ionuț Lupescu au condus o echipă din care au făcut parte Prunea, Cristi Munteanu, Orac, Dragnea, Ciobotariu, Florentin Petre, Iftodi, Selymes, Tâlvan, Macavei, Vali Năstase, Daniel Florea, Claudiu Drăgan, Marian Ivan, Moga, Tom Cristea, Mirea, Claudiu Mutu și Gusti Călin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 August 2016, 22:35
Postat de haudinamo pe 30 August 2016, 10:56

Vai, ce legende burtoase! Astia beau mai multa cola decat Maradona

Oamenii au 53-56 de ani.....nu mai fac sport si asta se cunoaste imediat la cineva care a facut de performanță !

calinescu_
calinescu_  •  30 August 2016, 17:09

MDA ....!!!! ERA DE ASTEPTAT .....!!!! ZICEAM DE MOKE .....!!!! UITE CA L-A LUAT CIOBANU ....!!!! AU MAI RAMAS GABY MURESAN SI MADSON ....!!! MAI E O ZI ......!!!! ANDONE E IN VACANTZA , DANCIU NU ARE PERSONALITATE , IAR LUPU ZICE SI EL CA ALA CARE-L CINSTESTE ....!!!! CUM SA EXISTE ASA DE MARE LIPSA DE PROFESIONALISM LA UN CLUB CA DINAMO ...?????????????????????????????? DACA E ASA , ATUNCI NE MERITAM SOARTA .....!!!!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  30 August 2016, 11:25

andone mai este antrenor la dinamo?! sau este responsabil cu mesele festive pe te miri unde...? mai des l-am vazut la sprituri razand! caci primul lui "11" arata taman ca unul de old boys!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează