FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA 2-2

Vezi golurile şi cele mai tari faze din Astra - Craiova 0-0! » Fără victorie după 5 etape!

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Astra şi Craiova au remizat astăzi la Ploieşti, scor 2-2, după un meci plin de suspans.

Ploieştenii au deschis şirul ocaziilor, la o pasă genială venită de la Takayuki. Alexandru Stan a rămas singur cu Silviu Lung, dar portarul oltenilor a respins cu genunchii. Fatai a trecut pe lîngă deschiderea scorului în minutul 26, cînd a reluat, nemarcat în 6 metri, peste poartă.

Ocaziile s-au răzbunat, iar Piţurcă a scăpat două minute mai tîrziu singur cu Ebede şi l-a executat cu un şut pe jos de la marginea careului.  Astra a revenit pe tabelă 10 minute mai tîrziu, după gafa imensă a lui Silviu Lung Jr. Popara a şutat pe jos de la 30 de metri, iar "Silvică" a fost păcălit de traiectoria balonului, lăsînd mingea să treacă pe sub el.

Acelaşi Popara putea să-şi aducă echipa în avantaj în debutul reprizei secunde, dar şutul său din cădere a trecut mult peste. Găman l-a faultat pe Fatai în careu în minutul 64, iar Rohat a transformat impecabil lovitura de pedeapsă. Opt minute mai tîrziu, acelaşi Rohat a deviat o minge la un corner al Craiovei, iar Ciucă a profitat, trimiţînd balonul cu capul în plasă din 3 metri.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar cele două echipe rămîn fără victorie după cinci etape.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Astra: Ebede - Ov. Mihalache, Nogo, Rohat, E. Crăciun - Paulinho, Takayuki, Pătraşcu, Al. Stan - Popara, Fatai

U Craiova: S. Lung jr. - Dănănae, V. Găman, Iliev, Ciucă - Prepeliţă, Lopes, Gîngioveanu, Wobay - M. Roman II, Al. Piţurcă

Vezi ratarea lui Alexandru Stan din minutul 14!


Vezi ratarea lui lui Fatai din minutul 21!

Vezi momentul în care Mihai Roman este oprit pentru o poziţie de ofsaid în minutul 25!

0-1, vezi golul marcat de Al. Piţurcă!

1-1, vezi golul marcat de Popara!

1-2, vezi golul marcat de Rohat!

2-2, vezi golul marcat de Ciucă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
dorijn
dorijn  •  22 August 2010, 00:40

Visati la Europa League si sunteti cea mai slaba echipa din liga I ! Apararea greoaie si neinspirata iar atacul fara Liviu Ganea este de 2 lei ! Cine va invatat sa puneti in aparare africani ?!..Nogo asta ar trebui sa-l duceti la satelitul Giurgiu nu la Ploiesti ,Stoichita ! Astra este cea mai proasta echipa din liga I !!!

xpigames
xpigames  •  21 August 2010, 23:40

google: xpi games jocuri foarte caterinca :)

ucv1948
ucv1948  •  21 August 2010, 23:12

daca nu vine piturca , murim !!! .... nenea mititelu , de cecenzurezi domn'e mesajele pe blogul matale ??! .. sau dai doar mesajele care iti convin ??!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează