FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - PANDURII, SÎMBĂTĂ, 18:30, GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

Ajutor pentru steliști: ”Sîgur luăm cel puțin un punct cu ASA Tg. Mureș”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 16:37

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii, a vorbit despre confruntarea cu ASA Tg. Mureș din care că echipa sa poate obține cel puțin un punct.

"I-am studiat foarte bine. Dacă noi aveam acum 35 de puncte, probabil că abordam diferit acest joc. Acum și ASA are nevoie de puncte așa că vom fi echilibrați. Vom avea sigur o strategie anume din punct de vedere al jocului. Sînt sigur că ne vom întoarce cu minim un punct din această deplasare", a declarat Edi Iordănescu.

Tehnicianul echipei gorjene este convins că meciul va fi dificil, avînd în vedere că ASA este singura echipă din Liga 1 neînvinsă pe teren propriu în retur: "Vom întîlni un adversar foarte motivat, foarte determinat. Sîntem conștienți că ne așteaptă un joc foarte greu împotriva unei echipe care are nu doar multă calitate, dar și jucători cu multă experiență, jucători care știu să gestioneze astfel de jocuri.

Teoretic, e cea mai dificilă deplasare din acest sezon pentru că toate jocurile de acasă în acest retur Tîrgu Mureș le-a cîștigat, în plus își joacă șansa la titlu. ASA traversează o perioadă foarte bună, în special din punct de vedere mental, pentru că să recuperezi 12 puncte față de Steaua nu este deloc ușor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
ortega
ortega  •  25 Aprilie 2015, 08:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manty_one
manty_one  •  25 Aprilie 2015, 02:24
Postat de bobbytza42 pe 25 Aprilie 2015, 02:00

ba eu cred ca tu esti cel care viseaza...crezi ca ne vom impiedica de o echipa care e la limita retrogradarii?ne vom juca sansele corect,cu toate ca arbitrul delegat este "FCSB"-ist...si cu toate astea vom arata ca suntem mai buni...

probabil ai fi vrut sa fiti arbitrati de Istvan Kovacs,al 12-lea vostru jucator!!

manty_one
manty_one  •  25 Aprilie 2015, 02:21

Vezi toate comentariile (21)
Comentează