FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Al 7-lea plecat! Steaua mai pierde un om de bază în această vară: "Aşteptăm oferta, sigur merge în Anglia"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 11:51

Steaua a pierdut în această doi jucători de bază. Este vorba despre Mihai Pintilii şi Ciprian Tătăruşanu. Pe lîngă cei doi au mai plecat şi Bogatinov, Georgievski, Kapetanos şi Piovaccari. 

Impresarul lui Iasmin Latovlevici a confirmat azi că există un interes real din Anglia pentru fundaşul stînga al Stelei.

Florin Iacob anunţă că jucătorul său ar putea părăsi echipa din Ghencea chiar în această vară. În schimbul său Steaua va încasa 1 milion de euro, el fiind în ultimul an de contract.

"Eu sper că, pînă la finalul perioadei de transferari, un club din Anglia să vină cu o ofertă concretă pentru Latovlevici. E vorba de prima ligă engleză. Ar putea să mai apară oferte şi din Championship, dar acum e vorba de o ofertă din Premier League.

Nu pot să vă spun numele clubului, e o dorinţă a englezilor", a declarat Florin Iacob pentru DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
tristan
tristan  •  23 Iulie 2014, 21:23

mare jucator...il vrea Monaco.....pardon Chelsea.....pardon Aston Villa...sau naiba stie cine il vrea...fix pix..astea s petarde lansate in presa de impresari disperati sa mai faca si ei un ban....

para.para
para.para  •  22 Iulie 2014, 19:45

"Eu sper că, pînă la finalul perioadei de transferari, un club din Anglia să vină cu o ofertă concretă pentru Latovlevici." Si panacotarii de la je gsepe spera ca stapanul lor din puscarie, sa le mareasca chenzina ca sa poata intoxica cu manipulari si indobitociri zilnice in continuare, pe poporul roman, cu stiri incredibile, halucinante si socante, despre turma.

bamse1901
bamse1901  •  22 Iulie 2014, 18:42

sigur il vrea Mou

Vezi toate comentariile (49)
Comentează