FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nilă îl "driblează pe Gigi" » Stelistul se iubeşte pe ascuns cu Daniela Crudu :D

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 14:59

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost extrem de încîntat atunci cînd a auzit că atacantul său, Mihai Costea, s-a despărţit oficial de asistenta lui Dan Capatos, Daniela Crudu.

Deşi mai anunţase acest lucru o dată, pînă la urmă s-a dovedit a fi doar o piesă de teatru. De această dată totul părea să fie foarte serios, dar şi acum separarea nu a durat prea mult.

Potrivit Cancan.ro, "Nilă" şi Cruduţa au fost văzuţi din nou împreună. Se pare că cei doi se văd în secret, într-un apartament închiriat.

Forma foarte bună a lui Mihai Costea de la meciul din Cupa României cu FCM Tîrgu Mureş şi cele două goluri l-au făcut pe Gigi Becali să creadă că ruptura dintre cei doi chiar s-a produs.

După ce au anunţat în direct la "Un show păcătos" că s-au  despărţit, Daniela a fost văzută cum îşi căra bagajele la apartamentul din Ghencea, ceea ce întărea ideea despărţirii dintre cei doi.

Se pare că nu a fost decît un scenariu perfect pus de cei doi la cale. Surse din jurul cuplului anunţă că este un sîmbure de adevăr în toată această poveste. "Nilă" a acceptat să mai rămînă cu Daniela, doar ca aceasta să renunţe la televiziune şi să se ocupe mai mult de casă.

"Cruduţei" i-ar fi surîs această idee, însă ulterior a fost convinsă de cei de la Antena 1 să nu renunţe, după ce i-a fost mărit salariul de la 600, la 900 de euro.

"Nilă" pare resemnat cu decizia Cruduţei, apropiaţii lor susţin că este doar o chestiune de timp pînă despărţirea chiar va avea loc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Octombrie 2012, 14:02

alooo...cenzura....? baiatul ala caruia eu i-am raspuns (un ceferist) nu a zis nimic rau....doar a spus ca va tineti de prostii si aici e ziar de sport. Chiar e nevoie sa stergeti comentariile pertinente care nu va convin iar cele cu sute de injuraturi sa le lasati? Pe Alpin care jigneste o intreaga natiune, foloseste aproape mereu un limbaj vulgar, are sute de conturi clona....cand il banati? Sau macar sa ii stergeti comentariile care incinta la violenta ? Acolo vad ca nu interveniti, "profesionistilor"

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Octombrie 2012, 14:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bine, citeste stirea cu ce spune paskany despre nuno claro. Tot despre fotbal este, desigur, intr-un limbaj civilizat, tipic pentru un om cult, serios, stilat ca "ardeleanul" paskany, patronul celui mai curat, civilizat, etc...club din tara asta.

vasglo
vasglo  •  01 Octombrie 2012, 13:25

Niste pseudojurnalisti! Pai, Nila se dribleaza, in primul rand pe el...Cine l-ar tine pe tusa daca ar juca mereu bine si fara toane????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează