FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAȘI, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Alarmă în ofensiva Stelei » Reghe a anunțat azi: "S-a accidentat și va face un RMN"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 13:05

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat azi, pentru meciul cu CSMS Iași, de sâmbătă, Laurențiu Reghecampf vrea să schimbe formula de joc a Stelei.

Astfel, Thaer Bawab, jucător transferat în această iarnă, avea șanse mari să fie titular, pentru prima dată în acest sezon.

Cu toate acestea, iordanianul are șanse mici să joace, accidentându-se ieri. Pe lângă Bawab, Reghe nu îl va putea folosi nici pe Hamroun, care este suspendat.

"Avem probleme de lot. Hamroun este suspendat, iar Bawab s-a accidentat la antrenamentul de ieri. Sper să nu fie ceva grav. Azi va face un RMN și vom vedea exact ce problemă are", a spus Reghecampf, potrivit DigiSport.

Cum ar putea arăta SteauaNiţă - Enache, Varela, Papp, Toşca - Pintilii, Muniru - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Marica

Meciul Steaua - CSMS Iași va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
911081415601417
Trandafir Eugen  •  26 Februarie 2016, 17:40

off topic ..... ma bucura sa vad ca din ce in ce mai multi stelisti s-au lasat de obiceiul de a se contra cu toti frustratii ce se vor fani ai altor echipe din tarisoara asta . Dar in acelasi timp ma intristeaza faptul ca .. ACUM cand majoritatea cluburilor sunt in diferite situatii precare si au probleme atat financiare cat si de marca , in loc sa fie toata lumea unita si sa loveasca in *** care ne distrug fotbalul ( Guvern , Armata , Consilii Locale , Federatie si Liga ) , toata lumea arunca cu pietre si se mananca intre ei ca si cainii ( nici o referire la Dinamo ). Stim doar sa radem ca prostii unii de altii in timp ce ramanem fara cel mai minunat sport din lumea asta. Trist ....... pur si simplu trist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dan2010
dan2010  •  26 Februarie 2016, 17:12

"Avem probleme de lot. Hamroun este suspendat, iar Bawab s-a accidentat la antrenamentul de ieri" dupa cum a inceput saptamina trecuta parea ca stie ce face, acum a inceput sa plinga....

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Februarie 2016, 15:54
Postat de Florean Andrei pe 26 Februarie 2016, 14:46

Echipa Stelei începe să se apropie de adevăr.

Bine domnu' "Florean", daca matale ne zici asa, probabil asa e......te pricepi la fotbal la cei 65 de ani ai matale...Cu scrisul e mai greu, la fel ca si la "Marean" ala de la sectorul 5.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close