FOTBAL  »  Superliga  »  SANCŢIUNE

Alarmă! Încă un club din primele 3 în Liga 1 e la cîteva ore distanţă de depunctare

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 12:39

O nouă echipă importantă din Liga 1 riscă să piardă la Comisii puncte obţinute pe teren.

Petrolul e în pericol să înceapă campionatul viitor cu 4 puncte în minus dacă pînă la sfîrşitul acestei zile nu face dovada plăţii unor restanţe salariale de 36.400 de euro lui Mircea Bornescu

Portarul a cîştigat litigiul la Comisia de Recurs şi a înaintat azi hotărîrile Comisiei de Licenţiere, cea care îi poate sancţiona pe galben-albaştri cu depunctarea.

Ploieştenii nu pot invoca în favoarea lor insolvenţa, pentru că pînă azi nu le-a fost aprobat planul de reorganizare şi sînt şanse mici ca acesta să fie admis pînă la încheierea perioadei de licenţiere. În aceeaşi situaţie a fost Rapid, dar atunci clubul  alb-vişiniu a fost retrogradat. Între timp, regulamentul a fost modificat şi prevede acum doar depunctarea ca sancţiune.

3 sezoane a prins în total Bornescu pe "Ilie Oană", în două mandate

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (83)
agb87
agb87  •  01 Aprilie 2015, 00:31
Postat de 7mai1986 pe 31 Martie 2015, 16:34

Am si eu o intrebare pt tine.Care este vina Stelei ca Petrolul nu isi plateste datoriile.Unde este vina Stelei ca un club recte Petrolul face un contract cu un jucator, se foloseste de el dar nu ii plateste salariul.De astea vorbim,nu de Steaua,ca nu este vina Stelei ca nu va platiti datoriile.

cine a zis ca are fcsb vreo vina? eu am spus de asa zisii jurnalisti, care incearca de fiecare data sa agite apele inaintea unui meci cu turma. nu stiu ce nu e clar. unde am zis eu ca e vina fcsb-ului ca nu e platit bornescu?!

idu.stefan
idu.stefan  •  31 Martie 2015, 22:00

Coment Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Nu este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero.Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se lucreaza part-time sau full-time,la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de ainvata ceva absolut nou si de viitor.Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ''Info'' la adresa :[email protected] ariul tău...

rangers94
rangers94  •  31 Martie 2015, 17:45
Postat de misucfr pe 31 Martie 2015, 17:19

Vina Stelei ,pardon , a fcsb-ului este ca are cei mai penali conducatori , care si acum controleaza fotbalul romanesc ,cum au facut-o si inainte de "89 ! Se ocupa de aceleasi practici: racolarea jucatorilor, mituirea arbitrilor, "premierea echipelor adverse etc., etc. !

" Racoleaza " jucatori pt ca au bani si asta te mananca pe tine si pe alti insolventi .

Vezi toate comentariile (83)
Comentează