FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Alegeri ca-n filme! Dragomir suprinde în privința alegerilor LPF: "Mi-au zis să tac, că mă iau la pușcărie"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 09:46

Dumitru Dragomir a explicat ce s-a întîmplat la alegerile pentru șefia LPF, cînd a pierdut în fața lui Gino Iorgulescu. E convins că oricine ar fi candidat nu ar fi cîștigat în fața actualului șef de la LPF, pentru că presiunile au fost prea puternice. 

"Ce s-a întîmplat la alegeri e fără precedent în istoria sportivă a omenirii, ca prim-ministrul să cheme președinții la un hotel, să le promită verzi și uscate ca să mă curețe pe mine.

Sincer, m-a durut în pălărie că am pierdut alegerile, stătusem destul. M-a deranjat că au vrut să mă bage și la pușcărie, pentru că nu tăceam. Mi s-a transmis «taci, că te luăm!» A venit unul care mi se dădea prieten și mi-a spus, iar a treia zi au apărut cu perchezițiile.

M-au trădat prieteni buni, n-am blestemat pe nimeni, dar toți au avut necazuri la scurt timp. Eu eram convins că voi cîștiga, doar Ștefan (n.r. - Gheorghe Ștefan) mi-a spus că nu ține cu mine. Iar Niculae de la Astra (n.r. - Ioan Niculae) a venit cu o seară înainte și mi-a spus că mă vor curăța, sigur.

Ștefan a fost cu mine în alte dăți, dar acum a fost șantajat. Iar celorlalți li s-a promis că li se dă amnistie fiscală. Și Platini dacă era în locul meu, tot nu cîștiga", a spus Dragomir la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1584491041831474
Ioan Ciocian  •  11 Februarie 2016, 15:41

Acest mafiot al footbolului romînesc ,fiind VINOVAT a tăcut .Și uite așa am scăpat de el.

1629280413960765
Ioana Maria  •  11 Februarie 2016, 15:02

au schimbat *** mare lucru

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Februarie 2016, 13:02

...un batran *** ...care a furat de a rupt si acum pozezeaza in Alba ca Zapada...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează