FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Alegeri LPF // Posibilul sponsor din spatele lui Sorin Drăgoi are pierderi mari și datorii în 2016! Firma ar urma să sponsorizeze un campionat de tineret

FOTO: pressalert.ro
FOTO: pressalert.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 11:30

Astăzi la ora 12:30 vor avea loc alegerile pentru funcția de președinte a Ligii Profesioniste de Fotbal. Candidați sunt Gino Iorgulescu, actualul șef al LPF, și Sorin Drăgoi, președintele ACS Poli Timișoara.

Duminică, înaintea meciului FCSB - ACS Poli, Drăgoi se gândea mai mult la alegerile de astăzi și n-a ezitat să facă campanie electorală chiar la Arena Națională. "Vin și fac publică oferta pe care eu o am deja a sponsorului ce va finanța acest proiect al unui campionat de tineret-speranțe. Este vorba despre Virgil Tornoreanu, care este și actual sponsor al lui Poli Timișoara, ceea ce ne reprezintă o garanție a seriozității acestuia", spunea Drăgoi. Acesta se refera la firma Vox Tehnology Park.

Societatea este înregistrată pe o adresă din Timișoara, iar administatori sunt Virgil Tornoreanu și Umit Ruhat Kemaloglu. Conform unui raport de la Registrul Comerțului firma care administrează complexul imobiliar, aparține Werk Property Group.

În 2016 a avut o cifră de afaceri de 36.095 lei și datorii de aproape 1 milion de euro!, mai exact 3.658.363 lei! În plus, în 2016 firma a mai înregistrat o pierdere de 847.117 lei! Din 2013 și până în prezent, firma pe care Drăgoi o anunță ca va suporta costurile pentru organizarea competiției de tineret-speranțe nu a fost niciodată pe profit!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
arsenie_b
arsenie_b  •  23 Octombrie 2017, 11:48
Postat de zakh pe 23 Octombrie 2017, 11:46

Asta e individul "corect" sustinut de dinamovisti (nu ca ar avea vreo importanta, dinamo si suporterii sai fiind cantitate neglijabila)

Cui ii pasa de saracii aia? Gushatul asta n-are sanse sa castige

zakh
zakh  •  23 Octombrie 2017, 11:46

Asta e individul "corect" sustinut de dinamovisti (nu ca ar avea vreo importanta, dinamo si suporterii sai fiind cantitate neglijabila)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează