FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - ASTRA 3-1

Alex Ioniță II îl desființează pe arbitrul din Voluntari - Astra, 3-1: "N-are cum să înțeleagă, n-a jucat fotbal! Să fie mai atent!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 23:32

Arbitrul Iulian Călin este foarte contestat după ce i-a acordat un penalty lui FC Voluntari la o fază la care mingea l-a lovit în mână pe Florin Bejan. Decizia l-a enervat pe Alex Ioniță II, care l-a criticat în termeni duri pe acesta. FC Voluntari a învins Astra, 3-1.

"Întrebați-l pe domnul arbitru de ce a dat penalty! Bejan a ținut mâna lipită de corp, dar domnii arbitrii n-au cum să înțeleagă asta, pentru că nu au jucat fotbal. Și la o lovitură liberă din ultimele minute i-a lăsat în pace pe cei de la Voluntari.

El le spunea să fie atenți la fluier, iar cei de la Voluntari nu-l băgau în seamă special pentru a trage de timp. Era clar că îi lăsa să tragă de timp. Ei n-au ajuns la poartă în repriza a doua și ne-au dat un gol dintr-un penalty.

Toată lumea i-a spus arbitrului că a ținut mâna la piept, că n-a fost nicio intenție. El ne spunea că a luat decizia, dar era cu spatele la acea fază, doar a auzit că a fost penalty. Să fie mai atenți, o astfel de decizie poate decide un meci", a zis Ioniță la TV Digi Sport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
898838850158768
Gherghe Sebastian  •  25 Iulie 2017, 12:40

Ionita nu are dreptate,este adevarat ca jucatorul avea pumnul lipit de corp dar cu cotul a dirijat balonul in alta parte.La reluari se vede clar ca a fost hent.

271438119693309
Cristi Jipa  •  25 Iulie 2017, 09:47

V au facut bardaf,varzuca baietii aia de la sat. Oleksandria o sa va dea 7

271438119693309
Cristi Jipa  •  25 Iulie 2017, 09:44

Mai baietel! ...cand o sa te faci mare si o sa te faci fotbalist. ...asta doar daca iti va reusi vreodata ....o sa inveti sa si pierzi.. o sa inveti niste trucuri ale echipelor aflate in avantaj.... ...tu deocamdata esti doar genul care o suni pe "mamica" cand dai de o problema. Maturizează-te!!!!.. daca luam in calcul si anii din viata la care ai renuntat ... cred ca nu mai prinzi maturitatea . Tipic jucatorilor romani.. caracter zero.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează