FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-1

Alex Ioniță, mesaj categoric către fanii FCSB după ce le-a arătat semne obscene: "Eu nu mă vând pentru bani"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 16:14

După ce a declarat în repetate rânduri că nu are sentimente plăcute față de FCSB, Alexandru Ioniță II a avut din nou o răfuială cu fanii steliști.

Mijlocașul Astrei le-a făcut semne obscene suporterilor FCSB, când a ieșit de pe teren, eliminat de arbitru, iar după meci, a avut din nou declarații dure către FCSB.

"Suporterii sunt foarte răi. E probabil din cauza faptului că nu accept oferta domnului Becali. Nici nu o să o accept vreodată.

Nu o să-mi facă niciodată plăcere să joc la acest club. Îmi ajunge salariul pe care-l am la Astra. Eu nu pot să mă vând pentru bani. Dacă sunt valoros, voi pleca afară și voi câștiga o sumă cel puțin la fel de mare ca cea pe care mi-o oferă domnul Becali", a spus Ioniță II pentru TV Dolce Sport.

Citește și: FOTO Bătaie generală la FCSB - Astra! Gnohere, iertat de eliminare, Ioniță, trimis la vestiare după ce a primit două "galbene" în 15 secunde! Gest suburban făcut la ieșirea de pe teren

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (37)
gtn5
gtn5  •  14 August 2017, 09:12

probabil ca joci la astra pe pepeni caci tu nu te vinzi pe bani,cap ai minte nu e neaparat nevoie sa ai,iq cu minus.

para.para
para.para  •  14 August 2017, 01:36

Fanii fcsb carora le-a transmis Ionita mesajul dur, sunt de fapt scriberii de la acest cancan care in timpul lor liber se transforma in asa zisa peluza ros-albastra.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 August 2017, 01:04
Postat de zizu pe 13 August 2017, 16:53

oamenii sau mai ales suporterii gigisti te injura invariabil daca spui ca nu vrei sa ai treaba cu becali sau fcsb! suporterii fcsb isti sunt cred ca unii din putinii spectatori din lume care si au injurat proprii jucatori plecati la alte echipe si care au venit ca adversari in ghencea! de fapt ce sa le ceri ,daca proprii conducatori nu au respect fata de proprii suporteri,de suporterii altor echipe,de adversari? acestia sunt fcsb istii! la alte echipe vin in tribuna,femei,copii ,se canta se sutine echipa...la fcsb,priviti ce mutre aduc ei la meci! ti e frica sa stai langa ei si duci mana la buzunar din 5 in 5 minute sa vezi daca mai ai telefonul,portofelul! respect alex! ai caracter

Nu auzise nimeni de bulgarul asta cu cap de castravete pana nu a inceput el acum cateva luni sa se dea in spectacol ca orice .....stii tu ce....In rest, un jucator de mana a-3-a, nu o sa depaseasca niciodata stadiul actual, in cel mai fericit caz ajunge pe la arabi....

Vezi toate comentariile (37)
Comentează