FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alexa a explicat ce l-a determinat să semneze prelungirea cu Rapid, club aflat în faliment

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 13:07

Dan Alexa a semnat ieri prelungirea contractului cu Rapid, deși situația echipei e critică, după ce Tribunalul București a decis în prima instanță falimentul echipei.

Tehnicianul giuleștenilor a explicat ce l-a determinat să-și prelungească înțelegerea cu Rapid.

"Oferta o aveam de câteva zile. Am avut o discuție cu domnul Dinu Gheorghe și cu familia Moraru în care mi s-au asigurat niște lucruri. Am acceptat, pentru că o consider o mare provocare. Rapid e Rapid, mi-aș dori foarte mult să reușesc, deși va fi foarte greu.

Din drepturile TV se vor achita salariile restante.

Au fost multe mesaje din partea fanilor, am vorbit și cu câțiva dintre jucători. Am mai avut două opțiuni din Liga 1, una clară și una la nivel de discuții", a declarat Dan Alexa la Dolcesport.

"Mai am nevoie de 7-8 jucători. Am o listă cu nume clare. Încercăm să-i aducem. Singurul lucru care ne poate da înapoi este această chestie cu falimentul. Vreau să fac o echipă care să joace de la egal la egal cu cele din prima ligă"
Dan Alexa

Citește și: Dinu Gheorghe a fost dat în judecată de propriul club pentru 100.000 de euro! EXCLUSIV Reacția președintelui rapidist

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
doct
doct  •  15 Iunie 2016, 14:41
Postat de randoom_._ pe 15 Iunie 2016, 14:08

ti-a intrat echipa in faliment. hei hei:)) ha ha ha.

nu te bucura prematur , oricum , RAPID VA RAMANE RAPID , NU CA VOI , armata , tancul , tunul , fcsb ori alt derivat , hei hei !!!

doct
doct  •  15 Iunie 2016, 14:39
Postat de crotalie pe 15 Iunie 2016, 14:02

Mare dreptate ai frate si nu intamplator toata lumea recunoaste si ne invidiaza pentru ca suntem cei mai inteligenti si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

tu ai probleme cu gramatica !!!

yoomanga
yoomanga  •  15 Iunie 2016, 11:28
Postat de randoom_._ pe 15 Iunie 2016, 13:51

ce l-a determinat? pai o data cu promovarea ***,morar l-a dat afara pe alexa si a vrut sa aduca un antrenor mult mai bun si cu rezultate(isaila). isaila cand a vazut ca *** a intrat in faliment,a renuntat. practic,ramanearea lui alexa dovedeste ca 100% o sa intre in faliment rapid. asigurarea primita de alexe a fost ca o sa joace cel putin 6 etape in liga 1,un meci in cupa ligi. atat. dupa,desfiintarea.

Cainele moare de drum lung si *** (prostul) de grija altuia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează