FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASA TÂRGU MUREŞ 1-0

Alexa a urmărit meciul cu Pandurii din tribune, dar nu crede că lipsa lui a fost principala problemă: "Au fost greşeli în lanţ!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 22:31

Dan Alexa, suspendat la meciul de astăzi, este de părere că echipa sa a cedat fizic în a doua repriză a meciului cu Pandurii şi îşi critică jucătorii pentru greşelile din defensivă care au dus la autogolul lui Belu. 

"Am pierdut un joc pe care n-ar fi trebuit să-l pierdem. Am un staff în care am foarte mare încredere. Cea mai mare problemă azi a fost că am cedat fizic. Golul a venit după nişte greşeli în lanţ, pe care nu ar fi trebuit să le facem.

Echipa este în creştere, ne putem bate cu orice echipă de la egal la egal", a spus Dan Alexa după meci.

Gabi Matei este de părere că echipa sa i-a simţit lipsa lui Dan Alexa şi consideră că ASA ar fi meritat un egal. 

"Din ce am simţit în teren, cred că mai echitabil era un rezultat de egalitate. Am avut o ocazie mare, n-am băgat mingea în poarta lor, am băgat-o la noi în poartă. Lipsa antrenorului s-a vazut, am venit aici cu optimism după victoria cu Dinamo, dar din păcate a fost acel autogol", a declarat Gabi Matei la finalul partidei.

Pandurii s-a impus în faţa celor de la ASA Târgu Mureş cu 1-0, graţie autogolului marcat de Belu, şi a urcat pe poziţia a doua în Liga 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează