FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-3

Alexandru Chipciu, bucurie reţinută după victoria cu Rapid: "Nu trebuie să ne umflăm muşchii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 23:27

Unul dintre cei mai buni stelişti din meciul cîştigat cu Rapid, Alexandru Chipciu, nu crede că victoria de azi e una mare pentru stelişti, avînd în vedere că situaţia echipei din Giuleşti nu este tocmai roz. 

"E bine că am început campionatul cu dreptul. Îmi doream mult să înscriu într-un derby. Dar importantă e victoria.

Din păcate nu prea mai sînt derby-uri între Steaua şi Rapid. Nu trebuie să ne umflăm muşchii că i-am băutut, chiar dacă am avut 10.000 de ocazii. Rapid are problemele care le are.

Dedic golul familiei mele, dar şi lui MM pentru că trece prin momente grele. Îmi pare rău că nu e lîngă noi, ca şi Gigi Becali, care din păcate nu s-a bucurat aşa mult de victoriile noastre din ultimii ani", a spus Alexandru Chipciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mbd555
mbd555  •  28 Iulie 2014, 01:11

Au fost cu bun simt jucatorii Stelei probabil la sfatul lui Galca, nu au vrut sa faca de ras niste jucatori care au jucat mai mult de un an cu burta goala, Steaua putea sa castige la 4 5 goluri diferenta fara sa se agite prea mul.

madskills
madskills  •  27 Iulie 2014, 10:30
Postat de cristid. pe 27 Iulie 2014, 00:15

Uneori, il inteleg pe Chipciu de ce este asa individualist (desi il si injur :D). Simte si el un pic de frustrare cred, pentru ca isi da seama ca e mai bun cu o clasa peste restul jucatorilor din Liga 1 si trebuie tot timpul sa traga echipa dupa el.

Asta e "blestemul" jucatorilor determinanti pentru o echipa. Si Messi pateste fix acelasi lucru (pastrand proportiile, evident). La nationala a incercat de unul singur sa traga echipa. Cateodata iti iese, cateodata nu. M-as bucura sa plece Chipciu chiar daca ar fi o MARE gaura pentru Steaua. Dar acum e momentul si pentru el sa prinda o echipa bunicica in afara, nu sa ajunga un nou caz Radoi, jucator bun spre foarte bun care nu a apucat sa joace in afara la o echipa decenta.

mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  27 Iulie 2014, 09:02
Postat de unico_biancorossi pe 27 Iulie 2014, 02:36

mai precis : zece mii 5 ocazii..))

Dc esti carcotas au dat de 2 ori in bara o data Adi Popa si o data Chipciu dupa Tanase a dat de 4 ori pe poarta si a ratat Adi Popa a ratat cu poarta goala Keseru a dat in portar si a ratat o data knd a dat peste poarta ia nr ocazile sa vezi ca nu sunt 5 si nici macar nu le am spus pe toate ca a ratat si Valceanu , Prepelita si sa nu mai zic de Stanciu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează