FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, VINERI, 20:30, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Alexandru Chipciu surprinde înaintea derby-ului cu Dinamo: ”Ne lipsesc declaraţiile lui Gigi Becali”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 22:30

Urmăreşte AICI fazele minut cu minut şi susţine-ţi echipa în Derby! Fii primul care comentează!

Gigi Becali nu îi speria pe toţi jucătorii Stelei. Chiar dacă îi desfiinţa în interviurile acordate după înfrîngerile ”roş-albaştrilor”, mijlocaşul Alex Chipciu spune că îi lipsesc declaraţiile patronului, aflat în acest moment la închisoare.
”Jucăm fiecare meci pentru Gigi Becali şi pentru Mihai Stoica, nu doar acesta cu Dinamo. Gigi ne plăteşte şi îi putem fi recunoscători, iar Meme ne-a ajutat foarte mult. Am vorbit cu el şi ştiu că trăieşte intens meciurile şi acum. Nea Gigi ne lipseşte pentru că nu mai face declaraţii savuroase după meci.

Lipsesc declaraţiile războinice deoarece ne-am maturizat. Dacă aveam 21 de ani poate altceva spuneam. Nu mai sunt aşa războinic. Îmi doresc foarte mult să cîştig. E derby-ul României şi suporterii sînt înnebuniţi după acest meci, dar e doar unul dintr-un campionat. Chiar dacă Dinamo nu se mai luptă la titlu, ştim cu toţii ce înseamnă o victorie în faţa lor”, a spus Alexandru Chipciu la Look TV.

Meciul dintre Steaua şi Dinamo se va disputa vineri, ora 20:30, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  31 Octombrie 2014, 09:38

Rau e sa fi prost, chipciule, dar sa si insisti pe asta e de-a dreptul dramatic. Mai spala-te pe limba ca pute a rahaN :)))))

nesv1234
nesv1234  •  31 Octombrie 2014, 07:59
Postat de alexzece pe 30 Octombrie 2014, 23:18

Sincer...e cam idiot Chpiciu.De un an ma cam calca pe nervi.Se crede si fotbalist mare,si portavoce.Nu e nici una,nici alta.

A facut un meci bunishor la greci dar cu ungurii a fost inexistent si ne-a si scos 2 puncte din buzunar. Sper sa joace la fel de bine si azi. Si ca intelect il vedeam putin altfel acum ceva timp dar se pare ca m-am inselat. De la Chivu incoace nu prea mai avem fotbalisti cerebrali

truck.driver
truck.driver  •  31 Octombrie 2014, 07:34

dar imi lipsesc cele ale lui mihai stoica .nimeni nu capacita mai bine echipa decat o facea el prin declaratiile sale .

Vezi toate comentariile (25)
Comentează