FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

Alexandru David aruncă bomba la miezul nopții » Ce se întâmplă cu Dan Nistor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 23:51

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a anunțat în această seară că s-a înțeles cu Dan Nistor și au bătut palma pentru prelungirea contractului jucătorului, deși antrenorul Florin Bratu l-a desființat pe căpitanul echipei sale după înfrângerea cu Poli iași, scor 0-1.

"Poate că pare surprinzător că vorbesc eu, dar aici nu mai e vorba doar despre fotbal, ci de relații interumane. Eu sunt adeptul unui lucru foarte clar: atunci când pierdem o facem împreună. Nu are rost să găsim vinovați acum. Noi am ajuns în această situație împreună. Împreună trebuie să ieșim. Florin Bratu dă un exemplu de lipsă de experiență. Nu ne poate pune pe noi să alegem între el și Nistor.

Astfel de lucruri ar fi trebuit să le discutăm la rece între noi. Nu asta e valoarea lui Dinamo. E normal ca toți să ne atace acum. Nu avem decât să strângem liniile. Eu discut cu Dan Nistor de când a început această telenovelă a transferului la FCSB și niciodată nu mi-a spus că-și dorește să plece acolo. Dimpotrivă, el mi-a spus că-și dorește să rămână aici.

Pot să vă spun că de azi dimineață noi am bătut palma cu Dan Nistor pentru prelungirea contractului pe încă un an. El mai avea doi ani și i-am mai prelungit cu încă un an. Încă n-a semnat pentru că a avut meci", a declarat David la TV Digi Sport.

4a primit Dan Nistor în Gazeta Sporturilor, după repriza ratată cu Poli Iași, 0-1

 Citește și: POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // 3 întrebări frontale pentru Florin Bratu după răbufnirea la adresa lui Dan Nistor: "Ori eu, ori el"

E timpul să plece Florin Bratu de la Dinamo?

DA
NU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
1011584838884680
Turturica Marin  •  22 Septembrie 2018, 10:58

bratu minte. e slab ca antrenor si nu tespecta jucatorii.

emrari
emrari  •  22 Septembrie 2018, 09:24

Negoita si marele David ar trebui sa predea echipa cat mai repede unor oameni de buna credinta care apreciaza culorile,blazonul si istoria acestei echipe.In caz contrar, ar fi cazul ca toti suporterii dinamovisti sa-l sarbatoreasca,pentru reusitele deosebite pe care le-au avut la Dinamo, cu oua si rosii fix in testele alea deformate de atata nepricepere !!!

2130659163620613
Alin Maris  •  22 Septembrie 2018, 07:54

Bravo lui Bratu ca spune tot ce se intampla la Dinamo cu adevarat.Prea multi oameni falsi la acest club!Nu se mai poate sa traim tot cu minciuni in fiecare zi.Nistor nu are caracter si impreuna cu conducerea au stricat tot ce se intampla la Dinamo.Normal ca nu poti face performanta cu astfel de gunoaie!Mare pacat de Bratu ca si-a pus sufletul pe tava,s-a implicat la aceasta echipa,dar fara transferuri si bani,nu poti sa ai pretentii.Poate sa aduca orice antrenor ca tot degeaba..Si Danciu de ce credeti ca a plecat?pentru ca nu se regaseste pe langa gunoaiele astea din conducere.Tot respectul pentru oamenii care spun adevarul,gen Bratu.Prea multe minciuni,prea multi oameni falsi.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează