FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 4-0

Alexandru Tudor e luat la rost de antrenori: "Dacă eu mă duc la el și îi spun că e blat?"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 14:50

Marius Baciu, fostul antrenor al Concordiei Chiajna, s-a arătat deranjat de faptul că Alexandru Tudor i-a spus actualului tehnician al iflovenilor că fundașii echipei sunt blat la meciul pierdut cu Dinamo, 0-4.

"Pe Tincu îl cunosc de mulți ani. Am lucrat cu el și la Iași. Nu neg că au jucat foarte slab, și el și Mamele, dar e dureros să meargă arbitrul la antrenor. Cum să-și permită să facă așa ceva? E inadmisibil!

Dar Tudor când greșește nu e blat? Păi eu dacă mă duc la el ca antrenor și îi spun că e blat? Ce trebuia să fi făcut Falub? Să scoată jucătorii din teren? A jignit și pe Chiajna și pe Dinamo!", a spus Marius Baciu la Dolcesport.

Citește și: Acuze grave la Dinamo - Chiajna! Tudor spre Falub: "Fundașii tăi sunt blat!" » Ce a scris arbitrul în raport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  25 Februarie 2016, 16:35

antrenorul care facea treaba aia, tre' sa fie pregatit, ca s'ar putea sa accepte. :)

khal_37
khal_37  •  25 Februarie 2016, 16:22
Postat de mariuss72 pe 25 Februarie 2016, 15:34

Eu si asta un punct de vedere, daca arbitrul face acuzatii fara dovezi, de ce n-o pot face si antrenorii, jucatorii, conducatorii?

Ia uite ipocritul manelisto-cocalar al fanilor ***. Deranjeaza cand un arbitru ,,ii citeste''' pe jucatori de blat. Tincu si Mamele si-au dat viata pe teren cu Steaua, Tancu aproape sa-i rupa picioarele lui Marica si? Cu noi au fost zmei...cu voi miei! A fost blat. Si? A fost si cel in meciul cu botosani si inca in cel putin 9-10 partide in acest tur pentru ***. Si sa intamplat ceva? Nu! Dimpotriva, echipa partidului este laudata non stop!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

965961003484940
Viorel Adrian Tomescu  •  25 Februarie 2016, 16:17

Tudor este unul din prea putinii arbitri corecti. Poate excesiv de corect. Dupa cum s-a desfasurat partida are dreptate. Poate antrenorii stiau ca asa trebuie. Ce parere aveti despre fundasii FCSB in jocul cu Voluntari. Desigur arbitrii sunt de vina !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează