FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Alexandru Tudor: "Nu mă mai gîndesc la testele UEFA. Trebuie să mă pregătesc şi să le trec!"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 februarie 2009 00:00

Centralul Alexandru Tudor spune că este pregătit din punct de vedere fizic pentru partea a doua a campionatului şi mărturiseşte că a depăşit momentul dificil prin care a trecut după ce nu a trecut testele fizice impuse de UEFA.

"Nu ai cum să ai viaţă uşoară ca arbitru. Testul teoretic va avea loc joi, apoi sîmbătă, cel fizic. Pe 4 Martie voi susţine testul fizic la UEFA, probă pe care am mai dat-o de atîtea ori în carieră. Am trecut peste ce mi s-a întîmplat acum ceva timp, privesc doar spre viitor. Mă pregătesc şi vreau să fiu în formă pentru retur!" a spus Tudor la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  05 Martie 2009, 07:38

ca vorbesti de viitor, cati de 11 m ti-ai propus sa nu dai contra stelei ? dar planul de "buget", rubrica incasari, ai ?

 •  18 Februarie 2009, 01:08

Bine faci! Ia-ti testele ca urmeaza un retur greu si FC Valiza are nevoie de tine!!! Va juca din nou cu CFR Cluj si, fara tine, sunt impotenti!!!

 •  17 Februarie 2009, 23:41

eu vreau sa va intreb un lucru pe cei care l criticati pe tudor si arbitrii in general. credeti ca se intampla ceva daca scrieti, ba ca steaua-cfr, ba nu stiu ce? a trecut, si viata e atat de scurta... eu cred un singur lucru, ca va descarcati frustrarile, si nimic altceva, de rezolvat nu se rezolva nimic. tudor e un arbitru foarte competent. de gresit se greseste la orice nivel, si chiar grav. va dau un exemplu la fotbal: inter-ac milan, au fost 3 mari greseli, a fost viciere de rezultat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close