FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Alibec a dezvăluit de ce a ratat meciul cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 20:31

Denis Alibec a dezvăluit motivul pentru care a ratat meciul dintre Astra și Dinamo, ultimul din sezonul regulat al Ligii 1. 

Fotbalistul a suferit o accidentare la antrenamente și nu a dorit să riște pentru a nu transformat totul în ceva mai grav, care i-ar fi pus în pericol prezența la meciurile din play-off.

"Sunt accidentat, am făcut o leziune la antrenament, îmi pare rău că pierd chiar cel mai frumos meci din acest campionat.

Am încercat ieri să forțez puțin la antrenament, dar nu s-a putut și nu am vrut să mai risc", a spus Alibec la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  28 Februarie 2016, 23:36

Nu putea trece saptamana daca la un articol despre Alibec, Astra si Dinamo, angajatii fecesepisti de la ghesepe, nu puneau poza cu clona lor favorita. Asta da profesionalism.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  28 Februarie 2016, 23:08

povesti !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează