FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Alibec, comparat cu cel mai în formă fotbalist al lui City: "El nu e gras?" » Problemele legate de fumat, rezolvate

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 19:24

Marius Șumudică i-a luat apărarea lui Denis Alibec, despre care s-a zis în mai multe rânduri că are kilograme în plus, iar cu această ocazie l-a comparat pe atacantul Astrei cu Sergio Aguero.

"Eu când am zis că e cel mai bun atacant din țară toți îmi zic că-s nebun, că e gras. Dar Kun Aguero nu e gras? Să driblezi trei jucători pe 16 metri și să ai finalizare e chiar așa ușor? Să nu vă mai spun că în acest meci a fost provocat de nenumărate ori și nu a rispostat. Iar asta e un pas important pentru el", a declarat Șumudică la Sport Total FM.

Tehnicianul Astrei este de părere că odată cu instalarea lui Daum la echipa națională, faptul că Alibec fumează nu va mai fi o problemă.

"N-are cum să nu joace mai departe la națională. Acum nu mai e problemă cu fumatul, că și Daum fumează. Lui Nainggolan i se dă mereu o cameră la hotel cu balcon, ca să fumeze omu’ liniștit. Nu mai spune nimeni nimic", a adăugat Șumi pentru sursa citată.

Denis Alibec a fost în centrul unui scandal în timpul Campionatului European, când a fost prins în timp ce fuma la vestiare, la pauza meciului dintre România și Franța (detalii AICI).

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  23 Septembrie 2016, 22:57
Postat de observator_federal pe 23 Septembrie 2016, 22:39

De la saptamana la saptsmana aflam noi succesuri ale FCSB: ca Boldrin este stangaciul de temut care i-a lipsit FCSB in ultimii 10 ani; ca Tanase este noul Mutu; ca tanarul Man este jucatorul ce va valora 50 milioane Euro. Mari pariuri castigatoare au fost, la timpul lor, si Achim, Golubovici, Aganovici samd. O deruta deplina in achizitiile de jucatori si o trecere rapida a unora de la statutul de "mare lovitura" la "deceptie" sau "dezamagire". Sa fie nepricepere, obedienta, frica de santaj sau calcul cinic in aceste erori de apreciere ale presei de specialitate in privinta jucatorilo FCSB? Si atunci, cat credit mai au "judecatile de valoare" din Massmedia care il vizeaza pe Alibec, atacantul cu reusite fabuloase in ultimii ani?

Eu le-am spus acum doi ani ca Boldrin este un mijlocas pe toane care de obicei inscrie spectaculos contra echipelor fara pretentii . Astea din europa league nici nu le iau in calcul .

ftwraku
ftwraku  •  23 Septembrie 2016, 22:54
Postat de John Milne pe 23 Septembrie 2016, 22:45

Alt *** . Mai sunteti ma ?

e asa amuzant cand postacii vb.despre ei la pers.a 3 a:)) Astia imi amintesc de postacii lui Udrea,sarea cineva sa zica orice lucru de bun simt,cum adica sotul ei sa primeasca sute de contracte cu statul roman,si de ce nu verifica cineva x acuzatie care era atat de evidenta ,ca apareau postacii si ziceau 'vai-vai,ce faceti,voi .... ":)))))) Astia imi amintesc de Stalin care dadea vina pe polonezi pt Katyn :)))))))))) De fapt,Stalin si sovieticii ar fi trebui sa se inspire de la voi,voi sunteti mai prosti ,nesimtiti si manipulatori :))

1425838917717550
John Milne  •  23 Septembrie 2016, 22:45
Postat de ftwraku pe 23 Septembrie 2016, 22:25

"Denis Alibec a fost în centrul unui scandal în timpul Campionatului European, când a fost prins în timp ce fuma la vestiare, la pauza meciului dintre România și Franța (detalii AICI)." Tactica sovietica,sa prezinti versiunea ta,bazata pe informatii puerile si minciuna,ca fiind un fapt concret. O avea ala multe defecte,treaba lui,dar nu a fumat la vestiar,aia este o inventie. Nu a fumat in vestiar,nu a fost cu tigara pe tunelul de vestiar samd. Ca merita sau nu sa fie selectionat,asta este alta discutie. Eu discut doar manipularea si minciuna din presa. Cum la fel si cu Oprea. Probabil ca asta,fiind transpartinic,a fost in cu Nastase,l-a recrutat si PDL lui Base,actualii 'politiciani PNL',a fost cu cine a fost la putere,PRECUM UDMR-ul. Daca vrei,poti sa ii gasesti 1000.000 de infractiuni,dar manipularea asta cu 'ucidere din culpa'. Abuz in serviciu,maxim instigare la ucidere din CULPA. El statea pe bancheta din spate,nu este nicio proba ca fortat coroana oficiala sa mearga mai repede,sau ca a cerut el motocilist. Problema a fost groapa nesemnalizata corespunzator,iar adevaratii vinovatii se ascund. Ieri,Silviu Lung Senior a luat 1 an cu suspendare pt omor cand el conducea masina,si a incalcat reguli de circulatie....presa doar manipulare. Aaaa,ca este ala antipatic si merita sa raspunda pt zecile de contracte si ce a facut cat a fost in functie,altceva...Asa si aici,ca este Alibec delasator,usor grasut,nu are atitudine uneori,e altceva dar nu a fumat in vest

Alt *** . Mai sunteti ma ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează