FOTBAL  »  Superliga  »  NAȚIONALA

Alibec duce muncă de convingere cu Budescu, pentru un transfer la FCSB: "Am vorbit cu el" » Cum prefațează meciul cu Polonia din preliminariile CM

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 11:46

Denis Alibec încearcă să-l convingă pe Constantin Budescu să se transfere la FCSB, dar dezvăluie că fotbalistul Astrei nu i-a transmis încă dacă a luat o decizie sau nu.

"Am vorbit, dar nu mi-a zis dacă vine sau nu. Am încercat să-l conving și data trecută", a spus Denis Alibec la TV Sport ro.

Budescu este de multă vreme una dintre țintele lui Gigi Becali, dar iarna trecută, când a fost cel mai aproape de un transfer la FCSB, a fost întors din drum de Marius Șumudică.  

Ajuns deja în cantonamentul naționalei, alături de Florin Niță, Mihai Pintilii, Bogdan Țîru și Cristian Ganea, atacantul stelist nu concepe decât varianta victoriei în Polonia.

"Avem șanse cu Polonia, mergem acolo să câștigăm pentru că altfel nu mai avem nicio șansă la calificare", a adăugat jucătorul de 26 de ani.

România va juca în deplasare cu Polonie, pe 10 iunie, într-un meci capital pentru păstrarea șanselor de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, de anul viitor. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1057775447587733
Adrian Adrian  •  24 Mai 2017, 14:48

Intrebare: Ce anume vreti sa castigati in Polonia?

stelbz
stelbz  •  24 Mai 2017, 14:35

Pe Budescu l-a intors in iarna Sumudica din drumul spre Steaua. Acum sigur il intoarce Hagi.... Chiar si din spusele lui Alibec se intelege ca nu va veni la FCSteauaB.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează