FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Alibec este sub lupă la Steaua: "Trebuie să-şi pună ordine în ceea ce face pe teren şi în afara lui"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 13:59

Edi Iordănescu este de părere că Denis Alibec trebuie să îşi schimbe gândirea şi să se maturizeze, pentru a reuşi să facă pasul următor şi să se transfere în străinătate. 

"Alibec este unul dintre cei mai valoroși jucători români ai momentului. Are extrem de mult potențial, cu foarte multă calitate. Dacă-și va schimba și gândirea.

Deja a făcut pași importanți, și nu mă refer aici la trecerea la Steaua, ci dinainte de Euro 2016. Trebuie să-și pună mai multă ordine în tot ceea ce face în teren și în afara terenului, și când spun în afara terenului mă refer la antrenamente, la pregătire la viața extrasportivă.

Să se debaraseze de momentele astea când se deconectează de la joc, când se enervează, când reacționează. El mereu gesticulează și asta îl face să-și piardă echilibrul. Dar sunt sigur că se va maturiza și că de la Steaua va pleca la un alt club de top din Europa", a spus tehnicianul român la TV Digi Sport. 

Denis Alibec a marcat la primul meci oficial jucat în tricoul Stelei, contra lui CFR Cluj, însă a fost eliminat ulterior după ce a luat două cartonaşe galbene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  08 Februarie 2017, 18:42

Mă , da ce somitate o fi Iedi ăsta de la știe el pe toate ... Că pe unde a fost numai cu șuturi în dos a plecat ... Somitatea Iedi , fiul sodomității Papa Poulet , senilul național ...

andrei.f
andrei.f  •  08 Februarie 2017, 14:58

Aşa este, Alibec, nu uita, avem *** de arbitri gen Cojocaru. Nu te juca !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează