FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alibec i-a făcut probleme și unui coleg de la FCSB! Becali e furios: "Din cauza lui Denis o să-l amendez și pe el"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 14:34

Gigi Becali a decis să-l amendeze pe Denis Alibec, după ieșirea nervoasă a căpitanului stelist în meciul cu FC Voluntari, 0-0.

Din cauza atacantului stelist, finanțatorul FCSB a decis să nu mai accepte actele de indisciplină la echipă și l-a amendat și pe Cătălin Golofca, deși ințial îl iertase după escapadele din ultima vreme.

"L-am sunat azi pe Argăseală și i-am zis să-i dea lui Alibec o amendă de 25% din salariu. Și cu ocazia asta l-am amendat și pe Golofca. Am zis că-l iert, dar nu o mai fac. Nu vreau să îl mai iert. L-am pedepsit și pe Golofca", a declarat Becali la Pro X.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Golofca, despre care a spus că duce o viața extrasportivă necorespunzătoare și că a decis să îl excludă din lot.  (Vezi detalii)

Citește și: Alibec, exclus din lot pe termen nelimitat: "Dică mi-a zis: «Nu mai există pentru mine. Dacă nu, plec eu»" » Amendă nemaivăzută în fotbalul românesc

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Octombrie 2017, 09:58
Postat de ady_mourinho pe 14 Octombrie 2017, 19:21

Mai bine te ai amenda singur si ai pleca !!! Toate se intampla din cauza ta,ciobanule!!! Daca aveai un antrenor ca Dan Petrescu cu personalitate nu se intampla asa ceva la echipa!! Dar tu vrei sa fii miezu'! Tu faci echipa ,tu pui capitanul cred ca si tactica ...din cauza ta am ajuns sa nu mai ma uit la meciurile echipei favorite...si vorba multora ...mai bine in liga a 4-a dar fara tine ciobanule!!....pentru ca vei vedea nu vei face nimic niciodata poti sa cumperi toate vedetele daca nu vei lua un antrenor peste care sa nu te bagi sa te tina la respect ,sa nu declari nimic despre jucatori dar nu vei putea face asta!!

Cam asa este. Nici Dan Petrescu nu avea viata buna la Steaua. Becali face totul.Mai ieri il dadea pe Alibec in Anglia ,acum il penalizeaza. Gestul de nervozitate nu ii face onoare ,dar si nervii sunt la limita.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  15 Octombrie 2017, 08:51

dar pe MM pe dica cu staful lui ??????? nui amendezi???????

corectu
corectu  •  15 Octombrie 2017, 08:08

Toata lumea stie ca Steaua=FCSB.Dar nu toti o spun.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează