FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

Alibec, iertat de "galbenul" care l-ar fi ţinut pe bară cu Dinamo » Atacantul a făcut o criză de nervi după ce FCSB nu a primit un penalty

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2017 21:11

La un singur "galben" de suspendare în meciul următor, cu Dinamo, Denis Alibec a fost iertat de arbitrul Radu Petrescu de avertisment, cu cinci minute înainte de pauza meciului pe care FCSB îl dispută acum cu Viitorul.

Starul roş-albaştrilor a cerut penalty în urma unei incursiuni din minutul 40, la capătul căreia a fost doborât de fundaşii dobrogenilor, iar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Deşi reluările TV au arătat că FCSB trebuia să primească penalty, Alibec ar fi trebuit să fie avertizat pentru reacţia nervoasă avută după decizia nefavorabilă arbitrului.

Acesta a gesticulat nervos preţ de aproximativ 15 secunde, şutând iritat în plasa porţii adverse.

De altfel, Alibec nici nu a urmărit faza premergătoare golului lui Pintilii, reluările arătându-l pe atacant cum continua să protesteze în careul Viitorului, deşi coechipierii săi declanşaseră un nou atac.

Imediat după ce FCSB a deschis scorul, prin Pintilii, Laurenţiu Reghecampf l-a chemat de urgenţă pe Alibec la margine, într-o încercare de a-l calma pe vârful roş-albaştrilor.

Partida dintre FCSB şi Viitorul poate fi urmărită AICI în format liveTEXT

  • Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB se va disputa luni, 1 mai, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
antalmihai
antalmihai  •  25 Aprilie 2017, 11:06

ma mir,este incredibil cite i se pot tolera drogatului asta!

liviuemil
liviuemil  •  24 Aprilie 2017, 23:13
Postat de liviuemil pe 24 Aprilie 2017, 23:03

***

bravo bai asta care te ocupi de moderare, pe idiotul ala caruia i-am raspuns nu l-ai cenzurat dar pe mine da. Ce nu-ti place: echipa cu care tin sau numele meu?// hai raspunde!!!

liviuemil
liviuemil  •  24 Aprilie 2017, 23:03
Postat de sscorpioss pe 24 Aprilie 2017, 22:47

Ca pe noi ne intereseaza daca joaca asta de la "DubluVCSB"...Oricum exista trei intrebari: De ce niciun cartonas galben pana in min. 70??? De ce nu a jucat Tucudean din primul minut??? De ce s-au dat 5 minute...a intrat vreo *** pe teren...o soparla, ceva!?!?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează