FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-FARUL CONSTANŢA, MÎINE , ORA 20:45, ANTENA 1

Denis Alibec: "Îl ridiculizez pe Vasile Maftei!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2009 00:00

Încurajat de golul pe care l-a marcat etapa trecută contra Buzăului (2-0), Denis Alibec promite o nouă reuşită în Giuleşti şi îl avertizează pe căpitanul Rapidului: "Vreau să-l ridiculizez vineri pe Maftei în duelul direct şi să înscriu măcar o dată!". Atacantul în vîrstă de 18 ani e anunţat titular în partida programată mîine, de la ora 20:45, în direct pe GSP TV. (Ionuţ Coman)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  05 Martie 2009, 13:45

saracu alibaba e doar un pusti prost crescut din provincie. Nici nu a invatat sa stea in ghete ca se da mare. Cat despre voi, slugoii stelei si ai frf........sunteti penibili de cand v-ati nascut. Veti fi redusi la tacere pe giulesti. Voi sunteti nonsuporteri, niste ciurry burry care se baga in seama. Cel mai bun lucru ar fi sa va ignoram. Hai pa complexatilor.

 •  05 Martie 2009, 10:07

Alibec chiar asa a spus. Am vazut la TVR dimineata secventa. Si bravo lui. Daca si marcheaza cu atat mai bine. Sa-i scoata odata coloratului ala de Rada aerele de mare antrenor! Haide Farul! Bafta Denis! ;)

 •  05 Martie 2009, 01:21

Asta e comentariul adaugat de catre mai marii ziaristi de la carpeta sporturilor. Nu cred ca pustiul a spus asa ceva. Nu ca ar fi prima data cand acesti pseudo-ziaristi inventeaza interviuri...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează