FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alibec l-a dat de gol pe Budescu » Becali despre ce se întâmplă cu mijlocașul dorit de Steaua: "Denis mi-a spus tot"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 18:47

Gigi Becali a anunțat că e hotărât să investească din nou bani mulți la Steaua și spune că-l va transfera pe Constantin Budescu.

"O să investesc, o să fac echipă și o să mă duc în Liga Campionilor. O să-l iau și pe Budescu. Îl iau cu macaraua! I-am zis că-i dau 200.000 la semnătură și 20.000 pe lună.

La ora 4 mi-a zis că ajunge în București. I-am zis să vină la mine acasă, dar nu mi-a mai răspuns la telefon. Alibec mi-a zis că Budescu vrea să vină, dar acum vrea să se mai odihnească. Îl mai las puțin în vacanță. O să-i iau pe Budescu, Teixeira și Morais", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Patronul Stelei a vorbit și despre ceilalți jucători pe care îi dorește și spune că reintră în negocieri cu Gheorghe Hagi pentru fotbaliști de la Viitorul.

"Transferul lui Bălașa a căzut. Pe Mățel am oferit 300.000 de euro, dar ei au cerut un milion. Să vedem ce va fi, poate mai lasă și ei la preț. Pe Morais îl iau din vară. De Celeban nu știm sigur.

Acum investesc la Steaua, cea mai mare echipă o fac. Am curaj acum! O să iau legătura cu Hagi, îmi place mult Florinel Coman. O să jucăm cu 4 fundași și 6 atacanți, o să-i năucesc!", a adăugat Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  13 Ianuarie 2017, 23:22

FC XANAX PIPERA!!!Omul e vraişte!

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  13 Ianuarie 2017, 22:23

Personajul este toxic,in nicio tara din lume nu ar fi tratat decat ca un neserios,primitiv si nefrecventabil...saraca romanica ce trebuie sa suporte in drumul ei catre aer curat...

khal_37
khal_37  •  13 Ianuarie 2017, 20:57
Postat de Viorel Chirca pe 13 Ianuarie 2017, 20:05

Vise umede....

Viorel Chirca...,,Ionuţ Chirilă l-a văzut pentru ultima oară în septembrie. Sub bolta de vie dintr-o curte din Brăneşti, pe partea stângă cum te duceai la mare, antrenorul şi jucătorul au avut o discuţie care astăzi sfredeleşte ca un cuţit în inimă. “ Cu o lună…”, Chirilă accentuează şi repetă cuvintele…”o lună!, înainte să moară, am fost la el la Brăneşti, mă duceam des. Mi-a spus. “Domn’ profesor, nu ştiu ce e cu mine. Parcă nu mai trag aşa, nu ştiu ce dracu’ bagă ăştia în noi, mă simt obosit. Mă simt greoi. Parcă merg în frînă, aşa. Înainte de fiecare antrenament, stăm cu nişte perfuzii. Nu ştiu ce bagă ăştia în noi. Mă simt obosit”. Asta mi-a spus cu o lună înainte”. ***''!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează