FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 1-1

Alibec la un pas de un transfer! Becali a spus tot: "Au venit oamenii pentru el, dar mi-a fost rușine să vorbesc cu ei"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 23:11

Steaua s-a făcut de râs pe teren propriu în fața ultimei clasate ASA Târgu Mureș remizând, scor 1-1, însă contrar rezultatului Denis Alibec a fost căutat pentru un transfer.

Gigi Becali susține că o echipă din Anglia a avut oameni trimiși la acest meci pentru a-l urmări pe Alibec, cel care a ratat și o lovitură de la 11 metri, în minutul 25.

"Au venit impresari din Anglia după Alibec la acest meci, o echipă din prima ligă. Dar mi-a fost rușine să vorbesc cu ei.

Alibec trebuia să rupă plasa la penalty și nu mă supăram pe el chiar dacă rata. El cică aștepta să plece portarul. Nu înțeleg cum așteaptă să plece portarul. Eu nu am văzut asta la Ronaldo și Messi. Nu există portar să apere 11 metri, dacă tu bați tare!", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Denis Alibec a ajuns la Steaua în această iarnă de la Astra în schimbul sumei de două milioane de euro.

"Vom juca și noi cu 4-5000 de euro pe lună de jucător. Ce, eu sunt prost să dau câte 20.000 de euro salarii?! Eu tot mai sper să se remedieze lucrurile. Eu nu cred în farmece, dar îmi tot pun întrebări" Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
para.para
para.para  •  05 Martie 2017, 17:45

Harneala ieftina de gesepe. Cat a jucat la Astra nu-l cauta nimeni, acum dupa doar 2 luni de fcsb unde n-a demonstrat nimic, deja "il cauta" m,arile cluburi din Anglia. Ba voi nu va mai saturati de mintit poporul.

observator_federal
observator_federal  •  05 Martie 2017, 15:08

Nici nu a venit bine Alibec (sau Denis, cum il alinta Reghecampf) ca a si pus Gigi afisul cu "De vanzare". Mare om de afaceri dom'Gigi, dar cu " tunurile" date el a distrus nu doar echipa proprie (ca doar a lui este, indiferrnt ce mai spun cei cativa "suporteri FCSB") ci si fotbalul romanesc.

cainelup
cainelup  •  05 Martie 2017, 12:09

"Nu înțeleg cum așteaptă să plece portarul." - astepta sa plece portarul acasa, dar s-a plictisit, ca ala nu mai pleca.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează