FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, 20:45, TELEKOM, DIGI, GSP.RO

Alibec, lăsat în afara lotului pentru meciul cu Astra » De ce a luat Dică această decizie

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 19:38

Nicolae Dică nu l-a oprit nici măcar în lot pe Denis Alibec pentru meciul de la Giurgiu, cu Astra. Motivul? Atacantul de 27 de ani s-a accidentat din nou.

Alibec s-a accidentat chiar la antrenamentul de duminică dimineață, iar antrenorul lui FCSB a decis să-l lase pe vârf la București, pentru recuperare.

"Teixeira are niște probleme la stomac astăzi. Din ce am înțeles au ieșit din antrenament acum Găman și Denis Alibec. Voi vedea acum, după conferință, dacă va fi ok pentru mâine. Alibec s-a lovit acum, la antrenament, dar sper să nu fie ceva foarte grav", a spus Nicolae Dică duminică.

În Capitală au mai rămas Valerică Găman și Cristi Tănase, care n-au fost convocați de Dică pentru jocul din această seară, de la ora 20:45. Cristi Tănase a fost învoit de antrenor după un deces în familie.

Echipele de start:

Astra: Iliev - Cl. Iordache, Polczak, Erico, Stan (cp) - Takayuki, Dandea - Balaure, Fl. Matei, L. Buș - Urko Vera
Rezerve: Lazar, Bejan, Culda, Butean, Mrzljak, Moise, Biceanu

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Fl. Tănase (cp) - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Morais, Fl. Coman, Teixeira, Ov. Popescu, I. Larie

Meciul dintre Astra și FCSB poate fi urmărit AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  16 Aprilie 2018, 21:29

Berceni nu e in capitala

stelbz
stelbz  •  16 Aprilie 2018, 19:48

FCSteauaB trebuie sa castige la Astra. Am vazut aseara ca CFR a dovedit o forta si o combativitate de necrezut, o aparare compacta si atacuri viguroase carora cu greu le-a facut fata apararea Viitorului. Dica trebuie sa-i convinga pe jucatorii stelisti ca cele 6 partide ramase trebuie sa fie tratate LA FEL ca CFR cu Viitorul . Numai cu 6 victorii titlul de campioana va fi sigur....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează