FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, VINERI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Alibec nu va face parte din lotul FCSB pentru meciul cu Iași » Motivul pentru care a fost lăsat acasă

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 15:23

Denis Alibec nu face parte din lotul celor de la FCSB pentru partida din deplsare cu Poli Iași. Meciul se joacă azi de la ora 20:45 și poate fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Revenit sub comanda lui Nicolae Dică după acțiunea echipei naționale, Alibec a suferit o contractură și va fi menajat la meciul cu Iași, pentru a nu risca o accidentare mai gravă. 

Atacantul va fi însă disponibil pentru partida din Europa League, pe care roș-albaștrii o vor disputa în deplasare împotriva Viktoriei Plzen.

Deși nu a evoluat ca titular în meciurile amicale pe care România le-a jucat împotriva Turciei și Olandei, Alibec a evoluat aproximativ un sfert de oră la Cluj-Napoca și timp de 25 de minute pe Arena Națională. 

Echipa probabilă FCSB: Fl. Niță - G. Enache, Bălașa, Planici, Momcilovici - Nedelecu, Ov. Popescu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Antrenor: Nicolae Dică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
300915673742477
 •  17 Noiembrie 2017, 23:24

Dupa ce (s)-a jucat 12 ore la calculator era complet epuizat. A ramas acasa pentru odihna si ... sa mai joace vreo 2 zile (libere) cat sunt ceilalti la Iasi. Nu merita efortul deplasarii !

ovasim
ovasim  •  17 Noiembrie 2017, 20:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atentu
atentu  •  17 Noiembrie 2017, 18:02

Tatuat pe 90% din corp, cu cioc / barbă şi cu creastă în vârful capului ! Ce să-i ceri mai mult unui umblător după minge de la FCSB !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează