FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 0-0

Alibec primește încă o veste proastă după amenințarea lui Becali!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 23:17

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a declarat la finalul meciului FC Voluntari - FCSB 0-0 că arbitrii partidei ar trebui să noteze în raport reacția avută de Alibec în finalul partidei. Astfel, o suspendare a jucătorului nu e exclusă!

"Arbitrul trebuie să scrie în raportul de arbitraj acest comportament. Un comportament violent, Alibec manifestându-și supărarea printr-un act nesportiv. Arbitrul e obligat să scrie în raport reacția jucătorului. Sunt sigur că un astfel de gest poate să fie încadrat la comportare violentă sau nesportivă și ar putea fi chiar sancționat, în funcție de ce decide Comisia.

Îmi pare rău de el, e foarte talentat. Dar risipește foarte mult din calitățile pe care le are. Puțini jucători sunt ca el în România, dar nimeni nu poate să agreeze astfel de manifestări", a declarat Ion Crăciunescu, la TV Digi Sport.

Nici patronul Gigi Becali nu l-a menajat pe Alibec. Detalii aici!

Citește AICI cronica partidei FC Voluntari - FCSB 0-0

AICI poți urmări cele mai importante faze din partida FC Voluntari - FCSB 0-0 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  14 Octombrie 2017, 09:10

alibec e suparat. a aflat ca joaca la fc fcsb, o clona, evident ca fc fcsb nu e steaua !

1532400640404110
Viorel David  •  14 Octombrie 2017, 09:00

Omul e complet idiot, daca avea un pic de creier era fotbalist.

travka
travka  •  14 Octombrie 2017, 08:20

e clar ca omu e labil psihic, daca nu da gol in prima juma de ora e mort pe teren devine nervos si irascibil si nu mai face nimic, astea sunt probleme la mansarda, bine ca si-a luat masina de 170 mii de euro si el nu mai da un gol nici macar cu Voluntari

Vezi toate comentariile (27)
Comentează