FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Alibec rupe tăcerea! Ce spune despre plecarea lui Șumudică și posibilul său transfer la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 19:57

Denis Alibec strânge rândurile după 1-5 cu CFR Cluj și vorbește și despre o posibilă plecare a lui Șumudică, dar și despre șansele unui transfer la Steaua.

"E o ruşine mare pentru noi ce s-a întâmplat la Cluj, dar au fost mai buni noi. Ne-au dezavantajat un pic şi arbitrii, dar, asta e, mergem înainte. Dacă marcăm la 2-1 sau dacă ne dădea penalty în prima repriză, cred altfel era meciul.

Dar s-a întâmplat pierdem cu 5-1. Avem cea mai slabă apărare în acest început de campionat, dar sper ne revenim şi ne batem sus acolo", a spus Alibec conform Dolce.

...despre Şumudică: "Va daţi seama ne-am supărat. Ar fi o pierdere enormă pentru echipa. El m-a relansat şi îi mulţumesc pentru asta şi sper rămână alături de noi. Cred putem face faţă şi ne batem din nou la titlu. Anul trecut am început la fel şi ne-am revenit".

...despre Steaua: "Vedem mai târziu ce se va întâmplă. Deocamdată sunt la Astra şi vreau ne calificăm în Europa League. Nu ştiu dacă pot juca, poate a două repriză. Nusunt apt sută la sută deocamdată".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 August 2016, 10:57

supereduardo10, bogatule cu ”duhu” care esti... Spune-ne si ceva despre asuprirea la care a fost supusa echipa sarmana, mai ales dupa 1990. Subjugata de un comunist, de un mason, de un scolit la Leningrad... Si uite unde au ajuns ”capriorii” (voi le ziceti asa, ca mereu au stat in patru ***...). ”Deasta” o sa jucati in liga a 4-a, a 5-a, daca va primesc si acolo, performerilor! ”Deasta” tot cu ochii dupa Steaua, ca ai vostri nu se mai vad de muuuuulta vreme.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7mai1986
7mai1986  •  23 August 2016, 09:04
Postat de supereduardo10 pe 23 August 2016, 08:28

saracule cu duhu care esti :)) U crezi toate prostiile indrugate de Gigi...FCSB nu detine palmaresu adica de la momentul preluarii lui Gigi. Uefa zice ce zice FRF care e mana in mana cu nea Jiji , Tribunalul a zis altceva. Astept urmatoarele procese cu armata.

Sarac cu duhu esti tu ba fraierica.Eu nu-l cred pe jiji,eu ii cred pe aia de la Uefa.Aia au zis ca avem palmaresul,pe aia ii cred.Apropo tu cu care clona o sa tii ?

supereduardo10
supereduardo10  •  23 August 2016, 08:28
Postat de 7mai1986 pe 23 August 2016, 00:22

Si eu tot serios vorbeam.O intrebare pt tine.Daca esti insurat,atunci cand te-ai casatorit cu sotia ta,si ea si-a schimbat numele,asta inseamna ca cea de care te-ai indragostit nu mai exista,pt ca si-a schimbat numele?Din pacate pt tine Uefa zice ca avem identitate,ca suntem aceeasi echipa.Si iara din pacate,la noi se pune prea mare pret pe simbolistica,stema echipe,stema masinii etc.

saracule cu duhu care esti :)) U crezi toate prostiile indrugate de Gigi...FCSB nu detine palmaresu adica de la momentul preluarii lui Gigi. Uefa zice ce zice FRF care e mana in mana cu nea Jiji , Tribunalul a zis altceva. Astept urmatoarele procese cu armata.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează