FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME DISCIPLINARE

Alibec, sfătuit să apeleze la metoda Chipciu! Vali Badea dezvăluie cum a făcut față presiunii la FCSB

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 18:34

Denis Alibec este sfătuit să apeleze la ajutorul unui psiholog sportiv pentru a scăpa de probleme comportamentale care l-au adus în dizgrația lui Nicolae Dică, iar Alex Chipciu este dat exemplu în acest sens.

Vali Badea, fostul atacant al roș-albaștrilor, și-a amintit că și Chipciu avea gesturi asemănătoare cu cele ale lui Alibec, în primele luni petrecute la FCSB.

"Eu l-aş sfătui să meargă la un psiholog sportiv şi cred ca va putea să-l redreseze. Chipciu, când a venit la Steaua, avea şi el gesturile astea, dădea din mână, era supărat la orice.

După aceea, a început să-l huiduie stadionul, dar diferența dintre ei doi a fost ca Alex a ştiut să se concentreze, nu a ce cedat nervos şi a mers mai departe", a spus Badea, citat de TV Digi Sport.

Părerea acestuia a fost împărtășită și de fostul său coechipier, Sorin Paraschiv, care a adăugat că problemele lui Alibec nu sunt cauzate de Nicolae Dică sau de mediul de la club.

"Problema nu e la Dică, nu e la Steaua, problema e a jucătorului. Daca el se va pune la punct mental, va reveni la aceaşi valoare. Dacă nu, Steaua nu stă în Alibec. Au fost jucători mult mai mari la Steaua inlocuiţi cu alţii şi probabil el va mai avea şanse până în vara viitoare. Daca nu se va schimba, problema va fi la el şi probabil va fi vândut", a spus Paraschiv pentru sursa citată.

Fără gol marcat în acest sezon din Liga 1, Denis Alibec s-a confruntat cu accidentări dese în ultimele luni și a fost lăsat în afara lotului de Nicolae Dică la ultimele meciuri, din cauza unor ieșiri nervoase.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
valentinn10
valentinn10  •  03 Ianuarie 2018, 11:45
Postat de maradona5 pe 02 Ianuarie 2018, 20:10

Fituica de impachetat peste ne ofera stiri cu puscariasi sau muraturi de la echipa clona FC5B

FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, HAI STELUTA, FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC SI NU NUMAI, SINGURA ECHIPA CE NE REPREZINTA IN LUME, MANDRIA SI SPERANTA ROMANILOR DE PRETUTINDENI,Restul?, resturi...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  03 Ianuarie 2018, 10:28

Mai sunteti multi "sfatuitori"? Observ ca principala problema a fotbalului rmanesc este... Alibec! Alibec in drepta, Alibec in stanga, Alibec in centrul dezbaterii tuturor "sfatuitorilor", mai bine sau mai rau intentionati. Chiar nu se intelege ca Alibec, singurul, este cel care trebuie sa decida in privinta viitorului sau? Cum apare un pitifelnic, hop si gazetarul - varandu-i microfonul in gura - il chestioneza pe cel intervievat de ceea ce se intampla cu Alibec si care crede el, cel intervievat, ce ar trebui sa se faca pentru ca Alibec sa nu mai fie... Alibec cel hulit. Acum mai bine de 100 de ani un mare umorist spunea: "Averti gaste? Da? Ei bine, eu am... prafuri!".

mvradulescu
mvradulescu  •  02 Ianuarie 2018, 22:07

Dacă chiar încearcă să reintre în normal, Alibec chiar are nevoie (măcar pentru o perioadă) de mai puțin tam-tam în jurul situației de moment în care se află. Îi doresc mult succes, chiar dacă între actualii coechipieri și-a cam „limitat” singur șansele ... Însă calitățile cu care l-a înzestrat „natura”, cred că îl pot ajuta să redevină „solistul adulat” !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează