FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alibec speră să revină în primul meci oficial din noul sezon, după o pauză de peste 50 de zile » Ce spune despre concurența cu "Bizonul"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2017 17:12

Alibec s-a pregătit doar separat în Olanda și are peste 50 de zile de la ultimul meci jucat. Atacantul a fost trecut doar rezervă în amicalul cu Oostende, ultimul al verii, care poate fi urmărit AICI!

Elevii lui Dică sunt pe finalul stagiului de pregătire și se declară pregătiți să înceapă noul sezon competițional. Singurul jucător cu probleme medicale din lotul de 27 e Denis Alibec. Inghinalii îl chinuie de aproape două luni.

"Sper că o să fiu apt la primul meci oficial. Mai am unele dureri, nu cred că o să-mi treacă prea curând, dar voi începe să joc așa, să forțez. E posibil să intru și în ultimul amical de aici câteva minute, dar asta va decide Mister.

E greu să stai pe margine, mie nici nu-mi place partea asta de pregătire fizică, dar avem nevoie și de asta", a declarat Denis.

Atacantul de 26 de ani nu se teme de concurența cu "Bizonul" Gnohere: "Nu decid eu cine intră pe teren. Dacă o să fie nevoie, vom juca amândoi fără niciun fel de probleme. Important e că au venit mulți fotbaliști de valoare la Steaua și acum avem de departe cel mai bun lot din România.

Abia aștept să începem treaba serioasă, să-mi dea Budi pase de gol și să câștigăm. Nu sunt surprins de forma lui excelentă, așa a fost mereu, un superjucător! Nu mă tem de nicio echipă din Liga 1, de ce să mă tem?! Începem toți cu șanse egale și vom demonstra că avem cea mai tare trupă din campionat".

"Mondialul îl vedem la TV"

Fără minute bifate din 13 mai 2017, Alibec e dezamăgit că n-a prins "dubla" naționalei cu Polonia, 1-3, și Chile, 3-2: "Îmi doream foarte mult să joc în aceste două meciuri, dar am fost suprasolicitat cu antrenamentele și a apărut această problemă pentru mine. Dacă vorbim despre națională, cred că puteam să facem mai multe puncte în grupă.

Nu pot să-mi dau eu cu părerea despre domnul Daum, sunt alții care trebuie să o facă. Când vom ajunge din nou la un turneu final?! La ăsta de la anu' n-ajungem sigur, nu mai avem nicio șansă! Ne uităm la televizor că n-avem ce face".

Pus în stand-by de Tribunalul Sportiv de Arbitraj de la Lausanne în ceea ce privește câștigătoarea titlului, atacantul e optimist în privința șanselor FCSB de a ajunge din nou în grupele Champions League:

"Decizia de la TAS e importantă în primul rând pentru traseul din tururile preliminare din Champions League. Sperăm să ajungem din nou în grupe, eu chiar cred că suntem stare să facem asta. Așteptăm rezultatul tragerii la sorți, sper să avem și noroc!". 

3.000.000 €e cota de piață pe care Denis o are în acest moment pe transfermarkt.de, cea mai mare din Liga 1

"Am ajuns la 26 de ani, nu mai sunt copilul care eram la Inter. M-am maturizat și știu ce vreau de la cariera mea!"

"Eu nu știu nimic despre nicio ofertă, dar dacă cineva dă 10 milioane de euro pe mine, e chiar OK. Mi-ar plăcea să ajung în orice campionat puternic din Europa, însă mai întâi trebuie să intrăm în grupele Champions League. Apoi discutăm"

"Îmi place de Dică, se implică mult în viața echipei. Sunt convins că vom face o treabă bună împreună. A fost colegul meu de cameră atunci când eram la Viitorul, acum a ajuns antrenorul meu"

Denis Alibec

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează