FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alibec trimis să se opereze! Mesaj categoric pentru atacantul FCSB: "Stă mai mult accidentat! Fără operație nu poate scăpa de probleme"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 09:00

Cosmin Contra, selecționerul României, a vorbit despre Denis Alibec, atacantul celor de la FCSB.

"Guriță" a vorbit cu vârful de 26 de ani și i-a spus că singura lui soluție pentru a scăpa de pubalgie și pentru a ajunge la cea mai bună formă este operația.

"Din ce văd eu, Alibec mai mult este accidentat. Acele probleme medicale pe care mi-a mărturisit că le are văd că persistă. Asta e o problemă. L-am îndemnat, împreună cu staff-ul medical, să se opereze. Dacă nu va scăpa de aceste probleme, niciodată nu va putea fi la formă maximă.

Dacă această durere va persista, el nu va putea face nici pregătirea de iarnă foarte bine. O va rata complet. Dacă nu faci o bună pregătire de iarnă, rămâi acolo unde ești în momentul de față. I-am spus să se opereze. Spunea că se simte mai bine, dar l-am văzut la antrenamentele de la echipa națională. Nu putea să dea 100%. Resimțea durere în anumite momente, la sprinturi, la opriri.

El zicea că se simte mai bine, dar după aia a intrat într-un meci și iar a stat câteva zile. Văd că iar a jucat o repriză și acum stă iar. Nu poate să aibă continuitate, nu poate să revină la forma bună. Poate are și alte probleme medicale și eu nu știu, poate nu e doar pubisul", a spus Contra la TV Digi Sport.

Alibec are un sezon dezastruos. Nu a dat nicun gol în Liga 1, în 12 meciuri. În Europa League are un gol în 3 meciuri, iar în preliminariile UEFA Champions League a dat un gol în 4 partide.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Decembrie 2017, 13:26

Imediat ce s-a perfectat transferul lui Alibec de la Astra la FCSB, cand Alibec a ramas la Astra pana la finele stagiunii, i-am sugerat lui Becali sa il trimita in Italia ca sa se opereze de pubalgie. Desi a discutat cu jucatorul, acesta a refuzat sa se opereze, preferand sa joace pentru Astra. Acum este tarziu - char tardiv de tarziu, vorba pleonasmului - astfel ca Alibec se va mai chinui o perioada, dupa care va deveni o adevarata "piatra de moara" pentru Becali si FCSB. Cred ca in scurt timp se va vorbi la trecut despre Alibec ca fotbalist.

polistul68
polistul68  •  13 Decembrie 2017, 11:35
Postat de poison pe 13 Decembrie 2017, 11:08

Nu mai iei Jijele zeci de milioane de euro pe el??

Nuuuuuuuuuu..o sa ia pe Coman 100.......:-))))

poison
poison  •  13 Decembrie 2017, 11:08

Nu mai iei Jijele zeci de milioane de euro pe el??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează