FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Alin Minteuan: "Perioada de transferuri nu s-a încheiat, aşa că pot apărea surprize la CFR"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2009 00:00

Antrenorul secund al lui CFR Cluj, Alin Minteuan, spune că feroviarii vor mai achiziţiona jucători pînă la închiderea perioadei de transferuri şi lămureşte problema plecării lui Culio la campioana Rusiei, Rubin Kazan.

"Nu ştiu dacă pleacă sau nu Culio, el trebuie să se prezinte în al doilea cantonament al lui CFR din Antalya. Orice este posibil în mercato. Pot să mai vină jucători, la fel de bine cum pot să şi plece cîţiva.  Pînă la încheierea perioadei de transferuri pot apărea surprize. Toată lumea s-a pregătit foarte bine, sînt mulţumit de felul în care ne comportăm pînă acum" a spus Minteuan pentru gsp.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  01 Februarie 2009, 20:01

d a ns t a n c u . pi c z o . co m - cel mai tare site personal,are x x x,fil mulete amuzant e,online tv,c h a t ,combaterea amenzilor rutiere,glume,bancuri,w e b c a m live,etc...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează