FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, DUMINICĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT LA ANTENA 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Ţălnar prezintă "vremea" în Ştefan cel Mare » Ultimele noutăţi despre transferul lui Tudose şi meciul cu Braşov

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 12:57

Antrenorul "cîinilor", Cornel Ţălnar, a vorbit astăzi în cadrul conferinţei de presă de la stadionul Dinamo despre atmosfera dinaintea meciului cu FC Braşov, duminică, ora 20:30, în direct la Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro.


"Deşi au fost probleme de mai multe feluri la lot, moralul este unul bun. Băieţii s-au pregătit exemplar şi ţin să le mulţumesc pentru asta", a declarat Ţălnar.

Întrebat de transferul lui Alex Tudose, antrenorul dinamovist a spus: "Am avut o discutie cu Tudose, dar situaţia este neclară, similară cu cea a lui Ropotan. În zona centrală suntem cei mai descoperiţi, avem nevoie de mijlocaşi defensivi".

Legat de stadionul pe care se va juca partida, Ţălnar a declarat: "Mi-aş dori sa jucăm toate partidele pe National Arena şi nu pe Ştefan cel Mare. Aşteptăm ca cei care ne conduc sa rezolve problemele pentru a putea să ne gîndim numai la fotbal. Îmi doresc să arătăm o altă faţă în joc şi să strîngem maxim de puncte", a mai spus antrenorul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
thumbzilla
thumbzilla  •  24 Februarie 2013, 16:48
Postat de pio_ali pe 23 Februarie 2013, 19:44

Macar din banii adunati pe bilete nu se vor achizitiona furaje pentru oi!

muhahahaha...extraordinara gluma.rad de mai bine de juma' de ora.dar mai bine spuneai oase pt caini ca e mai aproape de adevar.

liviuemil
liviuemil  •  23 Februarie 2013, 22:44
Postat de leonv pe 23 Februarie 2013, 19:38

Baiete ,daca incepem sa vedem datoriile vechi ale lui fc steoaiaa cred ca sint la nivelul lui dinamo si rapid dar berbecul a preluat doar palmaresul nu si milioanele de euro datorie asa ca ciocul mic ca poate ne strangem mai multi si mergem la fisc si cerem oficial situatia cu datoria lui fc stelemeaua.

Si de ce nu va duceti bai vacilor?????

samertx
samertx  •  23 Februarie 2013, 20:46
Postat de 1745flo pe 23 Februarie 2013, 20:11

Au uitat cand i-a gazat ca pe oi pe cei ce strigau impotriva lui Gigi!

Au memoria colectivă scurtă și le-a mai scurtat-o și victoria cu Ajax( meritorie , dealtfel) . Acum sunt ”superiori”. Îi feliciți și ei te înjură, tipic .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează