FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alte lovituri » Dinamo mai poate transfera azi doi jucători doriţi şi de Steaua!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 10:40

Dinamo a transferat deja nouă jucători, însă nu se opreşte aici. "Cîinii" mai pot perfecta astăzi două mutări.
Andrei Marc, 21 de ani, aşteaptă astăzi judecarea ultimei cereri a Ceahlăului la Comisia de Recurs, pentru ca apoi să semneze contractul cu Dinamo. Părţile sînt deja înţelese de mai multe luni. Marc a fost declarat liber de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, însă n-a putut să efectueze pregătirea de iarnă alături de "cîini". Azi, se speră la un raport favorabil de la comisie, astfel încît moldoveanul să vină la echipă.

"Cîinii" încă mai speră să-l transfere pînă în vară pe atacantul Jeremy Bokila. Dacă Terek Groznîi va fi de acord, mai este nevoie şi ca vîrful african să spună "da" unei reveniri în Liga 1. Ex-petrolistul mai are de primit şi unele răspunsuri din Rusia. Oficialii bucureşteni speră să aibă o întrevedere cu Bokila oriunde va dori el în Europa.

Andrei Marc şi Jeremy Bokila se află şi pe lista Stelei, ambii fiind doriţi în ultimele luni în Ghencea.

Opt sînt semnaţi
Dinamo a decis înregistrarea a şapte fotbalişti la LPF, iar Departamentul de Competiţii a confirmat cererile. Astfel, Kiko Naumovski, Hatem Elhamed, Nicolae Grigore, Marian Cristescu, Henrique de Jesus, Gicu Grozav, Serginho şi Marius Niculae au fost deja semnaţi şi legitimaţi. Zilele următoare, va fi înregistrat şi Machado.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (171)
gutza23
gutza23  •  13 Februarie 2015, 08:32
Postat de unico_biancorossi pe 12 Februarie 2015, 15:49

marc vine la dinamo.

era vb de mustivar ca il da transfermarkt liber!! de marc nu am zis de la inceput ca vine la noi,e doar o chestiune de timp pt ca il sicaneaza aia de la ceahlau cum pot si ei dar nu au cum sa schimbe rezultatul final si inpreuna cu noi restu or sa-l vada pe marc in tricoul atat de frumos al lui dinamo :) ;)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Februarie 2015, 23:12

dinamo va mai lua niste jucatori, fara doar si poate, numai ca inca nu se stie cu precizie cine sunt acei jucatori.

milirom76
milirom76  •  12 Februarie 2015, 19:26
Postat de zecs93 pe 12 Februarie 2015, 15:47

nustiu cat de S.F este dar mustivar a spus ca a vorbit cu bokila si a spus ca isi doreste cu nerabdare sa revina in Romania pentru ca la terek nu joaca titular, in schimb de ce crezi ca ar fi S.F ??? adica i-au putut da lui tamas 15.000 si nu se gasesc 12.000 si pt bokila ??? in plus in luna mai iesim in insolventa, iar la anu putem paricipa in cupele europene, deci ???

Dinamo mai vrea un fost coechipier de-al tău, pe Bokila. Crezi că se poate să ajungă la Dinamo? Se poate, pentru că eu am vorbit cu el și mi-a zis că vrea să se întoarcă în România. Nu cere bani mulți? Ba da, da. Asta cred că e problema. Dar el, dintre Steaua și Dinamo pe cine ar prefera? Pe Steaua, sigur. Mi-a zis că vrea să vină la Steaua, că au și fost discuții în vară, dar nu știu ce s-a întâmplat, de ce nu s-a făcut. Asta a declarat Mustivar.

Vezi toate comentariile (171)
Comentează