FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

Am fi putut avea cuplaj ca pe vremuri! Ideea pe care au vrut să o pună în practică oficialii Voluntariului la meciul de azi cu FCSB

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 13:03

Organizatorii meciului de astăzi cu FCSB, de la 20:45, s-au gândit la disputarea unui cuplaj pe arena Anghel Iordănescu cu meciul dintre garniturile secunde, din Liga a 3-a, programat în deschiderea partidei de Liga 1. 

Demersul nu a putut fi finalizat din cauza faptului că nu s-a putut comunica în timp util Federației Române de Fotbal intenția conducerii clubului din Voluntari.

Altfel, Adrian Bălan va evolua astăzi pentru ultima oară în echipa secundă a celor de la FC Voluntari în meciul de campionat cu FCSB II din Liga a 3-a.

De la începutul săptămânii viitoare, vârful de atac va reveni sub comanda lui Claudiu Niculescu la prima echipă a ilfovenilor. Acesta fusese trimis la echipa a 2-a pe motive disciplinare. În schimb, Mihai Voduț rămâne la echipa a III-a a grupării din Voluntari, pentru că a refuzat să-și prelungească acordul. 

AICI vei putea urmări cele mai importante faze și golurile din partida FC Voluntari - FCSB 

Echipe probabile:

FC Voluntari: Balauru - Filipov, I. Balaur, M.Popescu, Acsinte - C. Lazăr, Novac - Căpățână, Cernat, P. Ivanovici - Tudorie

FCSB: Fl. Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici -  Nedelcu, J. Morais - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
230538197477070
Stefania Buia  •  13 Octombrie 2017, 15:11

Puneti problema de parca poate Voluntariul sa aranjeze cum vor ei meciul de fotbal cu Steaua. Cred ca sunteti constienti de diferenta de valoare ,nu?

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Octombrie 2017, 14:14

Voluntariul ( oricat de " voluntari" ar fi) nu are nici o sansa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează