FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Am reinventat fotbalul! Situație bizară la un club din Liga 1, cu supertransferuri în această iarnă: "Sînteți buni, dar vă plătim la vară!"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 10:50

ASA Tîrgu Mureș are probleme financiare, însă a făcut transferuri cu nume în această iarnă. Printre jucătorii importanți aduși de gruparea transilvăneană sînt George Țucudean și Adrian Mutu.

Dar există un calcul economic ciudat făcut de echipa antrenată de Petre Grigoraș. Vicecampioana României a emis un comunicat de presă prin care a anunțat că toți jucătorii transferați în această iarnă au acceptat ca salariile să le fie achitate la finalul sezonului, în luna iunie.

"Clubul ASA Tîrgu-Mureș a reușit în această perioadă transferul mai multor jucători de valoare, pentru a reuși îndeplinirea obiectivelor propuse: calificarea în play-off-ul Ligii 1 Orange și o evoluție meritorie în Cupa României. 

Pe această cale, ținem să le mulțumim jucătorilor Gabriel Matei, Laurențiu Buș, George Țucudean, Andrei Ciolacu și Adrian Mutu, pentru acceptul lor de a evolua în tricoul formației ASA Tîrgu-Mureș, în partea a doua a campionatului.

Pe lîngă faptul că sunt jucători de valoare, au demonstrat că sînt și adevărate caractere. Astfel, toți acești jucători au fost de acord ca drepturile salariale cuvenite pentru această perioadă să fie achitate de către clubul nostru în luna iunie, la încasarea drepturilor TV", se arată în comunicatul emis de ASA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bakunin
bakunin  •  18 Ianuarie 2016, 15:58
Postat de tzusti_reloaded pe 18 Ianuarie 2016, 14:04

AUTORUL ARTICOLULUI PROVINE DINTRE O VINE SI PLANGE DE TEAMA CA ASA POATE DEVENI UN OBSTACOL PT.. PLAYOFF IN CALEA ***.. DE URMARIT DACA II PUN LA PUNCT ARBITRII.. TRIOUL MUTU..NDOAIE MURESAN POTE FI UN MARE OBSTACOL PT ORICINE... NUMAI CU NASHU OVIDIU SI PANDURU.. N AJUNGE PT CARTILE FCSP

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  18 Ianuarie 2016, 14:23
Postat de tzusti_reloaded pe 18 Ianuarie 2016, 14:06

:):) E IMPOSIBIL DAR DACA INVETI ALTA MATEMATICA... SE POATE

Când scrie "6 echipe...un din ploiești" e clar că, pe lângă matematică, e musai să învețe (și) altă gramatică. Altfel, e imposibil să treacă clasa!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  18 Ianuarie 2016, 14:06
Postat de dorel999 pe 18 Ianuarie 2016, 14:02

Gică (Hagi), tu esti? Deci stai că nu înțeleg? 6 echipe, adică 3 din bucurești, un din ploiești și una din craiova? :)))

:):) E IMPOSIBIL DAR DACA INVETI ALTA MATEMATICA... SE POATE

Vezi toate comentariile (10)
Comentează