FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ambiţiile unui fundaş de perspectivă de la Dinamo: ”Vom ajunge Steaua şi-o vom învinge”

Nedelcearu a dat dovadă de tupeu în duelurile cu mai experimentatul Adrian Popa
Nedelcearu a dat dovadă de tupeu în duelurile cu mai experimentatul Adrian Popa

Articol de - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 22:14

Un alt pariu al ”cîinilor” pentru viitor, un fundaş central de 18 ani pe care dinamoviştii îl văd la echipa naţională. Nedelcearu a povestit ce sentimente a avut după primul Derby din carieră.

Titular la 18 ani în apărarea "cîinilor" în Derby de România. Cu toate că Dinamo a încasat trei goluri, Ionuţ Nedelcearu a fost complimentat de către roş-albi după meci şi şi-a cîştigat un loc în centrul defensivei alături de Andrei Cordoş, Stoican intenţionînd să dea credit acestor stoperi pentru finalul sezonului. Fotbalistul crescut în Ştefan cel Mare a avut momente în care a ţinut piept mult mai experimentaţilor adversari.

Nedelcearu a povestit cum s-a simţit la primul său duel cu marea rivală din Ghencea: "Acest 0-3 pentru noi e un scor prea drastic. Cred că experienţa şi-a spus cuvîntul. Ne-a lipsit şansa în faţa porţii adverse, nu ştiu ce să spun mai mult, pentru că simt o mare dezamăgire după o înfrîngere nedreaptă. Şi-mi pare rău că nu ne-am ridicat la nivelul de 5 stele al galeriei noastre. Dar eu zic că, în scurt timp, vom ajunge Steaua şi o vom învinge, veţi vedea că nu sînt vorbe goale!".

4 meciuri a disputat Nedelcearu în tricoul lui Dinamo, 3 în Liga 1 şi unul în Cupă
50 de mii de euro este cota actuală a lui Nedelcearu, conform transfermarkt.de

"N-ar fi trebuit să mă arunc la faza faultului ce-a dus la primul gol al lor. Este o lecţie grea pe care am învăţat-o după acest eşec" (Ionuţ Nedelcearu, fundaş Dinamo)

"Toţi banii pe care-i cîştig la Dinamo îi duc acasă, la familie, pentru că fără sprijinul familiei nu aş fi făcut nimic!" (Ionuţ Nedelcearu, fundaş Dinamo)

"Acum sînt în clasa a XII-a la Colegiul Naţional «Emil Racoviţă», dar îmi doresc să urmez şi eu o facultate, să-mi fac un rost în viaţă" (Ionuţ Nedelcearu, fundaş Dinamo)

"Ionuţ este un copil modest, de calitate, care poate avea un viitor frumos în fotbal. Are drumul deschis către echipa naţională, depinde de el cum se va pregăti" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
daculliber
daculliber  •  05 Noiembrie 2014, 21:00

Bafta Ionut! Nu uita sa ramii modest si sa-ti vezi de treaba! Pune osul la munca si nu uita ca e o mare onoare si responsabilitate sa joci pentru Dinamo!

calinescu_
calinescu_  •  05 Noiembrie 2014, 18:43

ARE VALOARE SI MARE VIITOR ....!!!! NU E CA COSMIN MATEI SI STELIANO FILIP CARE VOR MURI SPERANTE ....!!!

zecs93
zecs93  •  05 Noiembrie 2014, 16:06

sa speram ca se va adeveri si sa invingem 5teaua, FORZZA DINAMO, stoicaneee pe final de tur de campionat, baga si tu mai multi tineri sa vedem pe cine am putea sa ne bazam in viitor, Hai Dinamooo aleee, cu totii la meciu de vineri contra capritei 5teliste alias Jijitorul Voluntari :)))))))) :))))))))) :)))))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close