FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Amendă pentru Steaua după meciul cu FC Braşov de pe Naţional Arena

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2013 14:35

"Roş-albaştrii" au sărbătorit cîştigarea titlului cu numărul 24 pe Naţional Arena cu FC Braşov, dar clubul a fost amendat pentru că fanii au introdus materiale pirotehnice în incinta stadionului.

Cluburile Steaua şi FC Vaslui au fost sancţionate de Comisia de Disciplină cu câte 20.000 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de suporterii proprii la partidele cu FC Braşov, respectiv CSMS Iaşi, din etapa a 34-a a Ligii 1.

Steaua a cîştigat cu 4-0 în faţa celor de la FC Braşov, avînd şi o coregrafie impresionantă pentru acea partidă formată din cartoane roşii, galbene şi albastre, dar şi o hartă roş-albastră a României.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
luciansj
luciansj  •  05 Iunie 2013, 17:25

Incidente ? Care incidente ?

alpin
alpin  •  05 Iunie 2013, 16:50

Asta e o adevarata drama. De unde bani sa plateasca amenda?!?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Iunie 2013, 16:07

Sa se duca NN sa semneze cecul la facultate ! Aaaa dar stai ca Becali nu are nici o treaba cu Steaua.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează